ASUS ROG PG32UCDM vs PG32UCDP

Her yerden fırlıyon sen de ha :D
valla siz şöyle önden buyurup bi sabah ''yetti lan o mu bu mu kafam şişti alıyım lan şu asusu'' deyiverseniz çok memnun kalıcam..4k mı 2k mı ..32 inç mi 27 inç mi derdi kalmayacak

Her yerden fırlıyon sen de ha :D
bahar aylarında tıger 1 isimli bir kullanıcı vardı o da sizin gibi 2-3 tane oled monitör konusu açmıştı..baktım ortalıktan kayboldu..o ne alacak diye çok merak ediyordum

Vallahi siz şöyle önden buyurup bir sabah "yetti lan o mu bu mu kafam şişti alayım lan şu asusu" deyiverseniz çok memnun kalacağım. 4K mı 2K mı? 32 inç mi 27 inç mi derdi kalmayacak

Bahar aylarında tıger 1 isimli bir kullanıcı vardı o da sizin gibi 2-3 tane OLED monitör konusu açmıştı. Baktım ortalıktan kayboldu. O ne alacak diye çok merak ediyordum

Sana bir haberim var o zaman. Tiger1 bizzat karşında duruyor :D İsmimi değiştirdim sadece. Bu arada 2K oled mi 4K oled mi konusunda kararımı verdim 4K alacağım. Ben aynı zamanda Techolay Sosyal'de de konu açtım birkaç tane bu konularla alakalı. Oradaki yorumları da oku istersen. Aslında aklımı asıl meşgul eden şey , PG32UCDM'mi yoksa PG32UCDP'mi konusunda kararsızdım. Az önce Techolay'da Recep baltaşla görüştüm. Sonu "m" ile biteni almamı önerdi. QD OLED olduğu için daha iyi görüntü veriyormuş ve 240 ile 480 Hertz arasındaki farkı hissetmezsin dedi yani boşuna dual olanı alma gibisinden konuştu. O yüzden büyük ihtimal PG32UCDM alacağım 60 bine.

Sana bir haberim var o zaman. Tiger1 bizzat karşında duruyor :D İsmimi değiştirdim sadece. Bu arada 2K oled mi 4K oled mi konusunda kararımı verdim 4K alacağım. Ben aynı zamanda Techolay Sosyal'de de konu açtım birkaç tane bu konularla alakalı. Oradaki yorumları da oku istersen. Aslında aklımı asıl meşgul eden şey , PG32UCDM'mi yoksa PG32UCDP'mi konusunda kararsızdım. Az önce Techolay'da Recep baltaşla görüştüm. Sonu "m" ile biteni almamı önerdi. QD OLED olduğu için daha iyi görüntü veriyormuş ve 240 ile 480 Hertz arasındaki farkı hissetmezsin dedi yani boşuna dual olanı alma gibisinden konuştu. O yüzden büyük ihtimal PG32UCDM alacağım 60 bine.
tamam hemen oraya da salça olayım..bensiz yavan olmuştur ordaki sohbetler

Sana bir haberim var o zaman. Tiger1 bizzat karşında duruyor :D İsmimi değiştirdim sadece. Bu arada 2K OLED mi 4K OLED mi konusunda kararımı verdim 4K alacağım. Ben aynı zamanda Techolay Sosyal'de de konu açtım birkaç tane bu konularla alakalı. Oradaki yorumları da oku istersen. Aslında aklımı asıl meşgul eden şey, PG32UCDM'mi yoksa PG32UCDP'mi konusunda kararsızdım. Az önce Techolay'da Recep baltaşla görüştüm. Sonu "m" ile biteni almamı önerdi. QD OLED olduğu için daha iyi görüntü veriyormuş ve 240 ile 480 Hertz arasındaki farkı hissetmezsin dedi yani boşuna Dual olanı alma gibisinden konuştu. O yüzden büyük ihtimal PG32UCDM alacağım 60 bine.

Tıger 1'i tekrar gördüğüme çok sevindim...udcm şu an piyasada tek. Kullanıcılardan şikayet de gelmediği için ilgi daha da arttı. Fiyatın düşmesi için MSI'ın üretimi arttırması gerek o da ucuz değil 50 binden giriş yapmış. Ucdp eylül'de çıksa fiyatta güzel bir indirim olur diye düşünüyorum. Yeni monitöre rağmen de fiyat inmezse 2025 Mayıs-hazirana kadar ya bekleyeceğiz ya bu fiyatlardan alacağız

tamam hemen oraya da salça olayım..bensiz yavan olmuştur ordaki sohbetler

Tıger 1'i tekrar gördüğüme çok sevindim...udcm şu an piyasada tek. Kullanıcılardan şikayet de gelmediği için ilgi daha da arttı. Fiyatın düşmesi için MSI'ın üretimi arttırması gerek o da ucuz değil 50 binden giriş yapmış. Ucdp eylül'de çıksa fiyatta güzel bir indirim olur diye düşünüyorum. Yeni monitöre rağmen de fiyat inmezse 2025 Mayıs-hazirana kadar ya bekleyeceğiz ya bu fiyatlardan alacağız
Valla hocam seni bilmem ama ben kısa zaman içerisinde yani birkaç aya kadar almayı düşünüyorum gibi ve büyük ihtimalle de dediğim gibi PG32UCDM yapıştıracam.

Valla hocam seni bilmem ama ben kısa zaman içerisinde yani birkaç aya kadar almayı düşünüyorum gibi ve büyük ihtimalle de dediğim gibi PG32UCDM yapıştıracam.
alırsanız çok mutlu olurum..sizin deneyimlerinize de yüzde 100 güvenirim..sizin mevcut sisteminiz nedir? 5 bin serisi ekran kartları,9800x3d işlemciyi beklemeyecek misiniz..mevcut sisteminiz 4k oledi çalıştırır mı?

Alırsanız çok mutlu olurum. Sizin deneyimlerinize de yüzde 100 güvenirim. Sizin mevcut sisteminiz nedir? 5 bin serisi ekran kartları, 9800x3D işlemciyi beklemeyecek misiniz? Mevcut sisteminiz 4K OLED'i çalıştırır mı?

Şu an 4070 Ti kullanıyorum ve araştırmalarım doğrultusunda beni bir süre idare edecek bir kart bu. İlk önce monitörü aradan çıkartıp taksidi bittikten sonra da zaten 5000 serisi kartlar çıkmış olacak ve yeni bir sistem toplayacağım. Muhtemelen 5090 + 9000x3D işlemci ile zirveye oynayacağım.

Şu an 4070 Ti kullanıyorum ve araştırmalarım doğrultusunda beni bir süre idare edecek bir kart bu. İlk önce monitörü aradan çıkartıp taksidi bittikten sonra da zaten 5000 serisi kartlar çıkmış olacak ve yeni bir sistem toplayacağım. Muhtemelen 5090 + 9000x3D işlemci ile zirveye oynayacağım.

Tecolaydaki tüm yorumları okudum. Artık sözün bittiği noktadayız. ASUS 32 inç OLED udcm hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın burn in siz uzun ömürler dilerim

Tecolaydaki tüm yorumları okudum. Artık sözün bittiği noktadayız. ASUS 32 inç OLED udcm hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın burn in siz uzun ömürler dilerim
İnşallah hocam sizin için de aynı şekilde şimdiden hayırlı olsun. Bakalım ilerleyen süreçte dual monitör çıktığında eğer ciddi bir fark yoksa ucdm alıp geçecem artık. Size de tecrübelerimi aktarırım.

İnşallah hocam sizin için de aynı şekilde şimdiden hayırlı olsun. Bakalım ilerleyen süreçte dual monitör çıktığında eğer ciddi bir fark yoksa ucdm alıp geçecem artık. Size de tecrübelerimi aktarırım.
hocam ne zaman çıkacak bu ben kesin alacağım lg versiyonu çıktı hala asustan tık yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı