Asus ROG Phone 3 Performans Testinde Ortaya Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Asus ROG Phone 3 Performans Testinde Ortaya Çıktı
Asus Rog Phone 3

Asus’un yeni oyun odaklı telefonu ROG Phone 3, Geekbench ve Wi-Fi Alliance’ta ortaya çıktı. Son olarak Temmuz 2019’da ROG Phone 2 ile beraber kullanıcıların karşısına çıkan Asus, şimdi de ROG ...

Devamı: Asus ROG Phone 3 Performans Testinde Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sadece oyun için telefon üretmek veya almak... anladım abi anladım. İlla bir şeyin önüne "gamer" ifadesi gelmek zorunda değil mi bu zamanda:)

Yakında insanlar çocuklarına tuhaf tuhaf isimler vermeye başlayacak. Anlamı "cennetten düşen ilk gamer" olduğu iddaa edilen🤣

Ohoo gelmiş gönlümün efendisi ROG Phone 2'den sonra daha iyi bir cihaz bekliyordum. Asus'a da ayrıca teşekkür ediyorum.Artık bu telefonla Sürekli PUBG Mobile, ara sıra COD Mobile, kâh PUBG Mobile kâh COD Mobile oynarım. Yani başka ne yapacağım.🤣

@painkiller Bu cihaz SD 865 kullanıyor, bu yongayı kullanan telefon sadece bu değil doğal olarak. Diğer SD 865 yongalı telefonlar oyunlarda nasıl performans veriyorsa bu da o kadar performans verecek. Sırf gamer diye buna fazla para vermenin hiçbir anlamı yok. Asus satış rakamları olarak telefon pazarında başarısız bir marka.

@BERWAR işte benim demek istediğim de o “gamer” olayı zaten:) Yani resmen şu ibare artık itici gelir oldu bana. Kesin bununla PUBG Mobile’da derece atlayacağını sananlar falan vardır eminim. Yani illa bu telefonla, öyle iPhone, Samsung falan olmaz diyenler vardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı