1080p'de zaten İntel önde. 2K da fark kapanıyor, Ryzen alınır tabii ki. Ama bazı yorumlar insanı gerçekten güldürüyor.Önerimizi yaptık hocam. Alıp almamak konu sahibine kalmış.
1080p'de zaten İntel önde. 2K da fark kapanıyor, Ryzen alınır tabii ki. Ama bazı yorumlar insanı gerçekten güldürüyor.Önerimizi yaptık hocam. Alıp almamak konu sahibine kalmış.
Hepsi bir önceki serinin geliştirilmiş hali, ama dediğiniz gibi giriş seviyesi ve son seviye arasında 20 FPS kadar fark var.Önerimizi yaptık hocam. Alıp almamak konu sahibine kalmış.
Arada FPS farkı yok denecek kadar az mı? Hocam lütfen araştırınız. Kötü bir şey söylemiyorum , yanlış anlamayın . Bilmediğiniz konulara yorum yapmayın lütfen. Adamlar 1000 dolarlık kartları boşuna mı makyajlayıp 1400 1500 dolara satıyorlar?
Hocam fan boylum yaptıysak affola. Demek istediğim fiyat performans açısından.i5 8600k ya da i5 9600k boşa para nedir arkadaş ya? Millet burada bazı kişilere İntel'in fan boyluğunu yapma der ama kendileri Amd'nin fan boylukta babası olmuş.
9600K almak bence daha mantıklı evet çoklu çekirdek desteği yok ama 1080P için ideal işlemci.
Oyun karşılaştırma testlerine bakınız derim.
Bütçesi varsa alsın ama yoksa bence ekran kartı yükseltmek daha mantıklı.Ya bırak hocam anlatamazsın. Sitede sebepsizce AMD fanı dolu, bunu birkaç aydır gözlemlerime dayanarak söylüyorum. 2K olsa hadi tamam Ryzen alınır ama şu yorumlar insanı komik duruma düşürüyor.
Kardeşim benim dediğim şey farklı. Anladın sende o zaman sorun yok.^^Bütçesi varsa alsın ama yoksa bence ekran kartı yükseltmek daha mantıklı.
İşlemci yerine ekran kartına ağırlık verilebilir ama bu tarz durumlarda 2060 bile 2600X için güçlü bir ekran kartı. Yani şöyle söyleyim işlemci ekran kartını yeterince besleyemezse 1080 alırsın ama sana 1070 performansı verir bu tarz sorun yaşayanlar var yaşamaması için 9600K öneriliyor. İşlemci ve ekran kartı biraz denk olmalı.Bütçesi varsa alsın ama yoksa bence ekran kartı yükseltmek daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.