ASUS ROG RX 5700 XT vs Gigabyte RX 5700 XT Gaming

WaIter White

Decapat
Katılım
26 Ağustos 2020
Mesajlar
7.793
Makaleler
1
Çözümler
6
Bu iki kart arasında kaldım. ASUS olanı sipariş ettim fakat kronik vida sorunu ile uğraşmak istemediğim için iptal ettim. Diğer yandan ciddi bir indirim var. Gigabyte olan daha soğuk çalışması ve kronik sorunun bulunmaması nedeniyle ona daha yakınım. Sizin fikirleriniz nelerdir? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke ROG modelini alsaydınız. Kesinlikle soğutması daha iyi bir model. Üstünde ayrıca takabileceğiniz iki adet daha fan girişi ve bir adet RGB girişi var. Kendim de kullanıyorum ve soğutmasından çok memnunum. Vida sorunu varsa bile değer. Tümünde de böyle bir arıza yok zaten. Bir seride böyle bir hata olmuş. Donanımsal bir arıza değil sonuçta. Benimkinde de vida sorunu vardı. Servise götürdüm iki günde halledip verdiler. Bu karta körü körüne ısınıyor demek yanlış bence.
 
Keşke ROG modelini alsaydınız. Kesinlikle soğutması daha iyi bir model. Üstünde ayrıca takabileceğiniz iki adet daha fan girişi ve bir adet RGB girişi var. Kendim de kullanıyorum ve soğutmasından çok memnunum. Vida sorunu varsa bile değer. Donanımsal bir arıza değil sonuçta. Benimkinde de vida sorunu vardı. Servise götürdüm iki günde halledip verdiler. Bu karta körü körüne ısınıyor demek yanlış bence.
Yükte kaç dereceye kadar çıkıyor. Gigabyte kartı yeni sipariş ettim. İptal etme şansım var.
 
Ekran kartı full yükte 190-215 watt güç çeken oyunlarda 70-72 derecelerde geziyor. Ben daha yüksek bir değer görmedim.
Pubg, Asassins Serisi, RDR2 en yüksek ayarlada 70-72 derecelerde oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı