Asus ROG Striker GTX 760 İncelemesi

chipgaleri.html

Asus'un oyunseverlere sunduğu Striker Platinum kartı orta/üst segment kullanıcılara hitap ediyor. ROG serisi altında sunulan ekran kartı, şık ve kışkırtıcı tasarımı bir yana performansıyla da dikkat çekecek türden. Referans tasarıma göre yüzde 10'luk bir performans artışı sağlayan Striker Platinum, pek çok teknolojiyle donatılmış.
chipgaleri.html

Striker Platinum'da dikkat çeken ilk noktalar arasında 10 mm'lik ısı boruları ile DirectCU II teknolojisinin yanında hibrit tasarımlı CoolTech fan teknolojisi oluyor. Bu iki teknolojiyle birlikte devasa boyuttaki ekran kartının ısı problemi ortadan kalkmakla beraber, aynı zamanda referans tasarıma göre çok daha sessiz çalışabiliyor. Nvidia GeForce GTX 760'ı referans alan Striker Platinum, elbette fabrika çıkışında hız aşırtmaya da uğramış. Böylece yüksek performansı gözeten kart, bakalım detaylarında bize başka neler sunuyor.
chipgaleri.html
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı