ASUS ROG STRIX 1660TI fanlar hep dönüyor

snyhey

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar ASUS ROG STRIX 1660TI aldim. Ama ASUS GPU TWEAK II kullanmama ragmen fanlar hep donuyor. Sicaklik 50 derecenin altinda olsa bile.
Ben bu fanlari nasil durdururum?
Ve arkadaslar ASUS AURA dan isiklari da degistiremiyorum. Ekran karti kafasina gore takiliyor su an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraftaki ok işareti ile gösterdiğim yerde button var. Led ON/OFF yazıyor. Onun yanında Q ve P işaretkeri var. Sende o P işaretinde çekilmiştir. Onu Q işaretine çek.

zaten Q modda ne yaparsam yapayim isik beyaz yaniyor
Msi afterburner kullanirsan fan ayarlarini daha rahat yapabilirsin. Asus Aura nin guncel modelini internetten sayfalarindan indirirsen sorunun cozulur muhtemelen.
msi afterburner kullanmaya izin vermiyor
Fotoğraftaki ok işareti ile gösterdiğim yerde button var. Led ON/OFF yazıyor. Onun yanında Q ve P işaretkeri var. Sende o P işaretinde çekilmiştir. Onu Q işaretine çek.

Asus gpu tweak II den herhangi bir moda aldigim zaman mavi lacivert beyaz yanip sonuyor cok hizli bicimde

Son düzenleme:
neden kaldirayim anlamadim?

kaldirdim tum isiklar sondu.
Gpu tweak uygulamasi oc yapimini saglayan msi afterburner ile ayni islevi goren ama ona kiyasla eksikleri olan bir program. 2 tane oc programinin calismasi ayni anda mavi ekrana sebep olabilir yada korumak icin birbirini bloke eder.
Isiklarin gitmemesi lazim. Aura sync isiklari kontrol ediyor. Asisun sitesinden aura nin guncelini indirip tekrar yuklemenizi oneririm

Bende de aynı olay var gpu tweak 2 custom curve ayarlarken fan hızını 0a çekmeye izin vermiyor. Bugün QP olayını deneyeyim şuan hangisinde bilmiyorum kutudan çıktığı gibi bırakmıştım. Boşta bile 800-900 rpm arası dönüyor çünkü.

Gpu tweak uygulamasi oc yapimini saglayan msi afterburner ile ayni islevi goren ama ona kiyasla eksikleri olan bir program. 2 tane oc programinin calismasi ayni anda mavi ekrana sebep olabilir yada korumak icin birbirini bloke eder.
Isiklarin gitmemesi lazim. Aura sync isiklari kontrol ediyor. Asisun sitesinden aura nin guncelini indirip tekrar yuklemenizi oneririm
evet aura nın en güncel sürümünü kullanıyorum ama ekran kartı hiç bir drğişiklik yapmama izin vermiyor Q modda gpu tweak II den fan hızını arttırabiliyorum ama durduramıyorum.

Arkadaslar ASUS ROG STRIX 1660TI aldim. Ama ASUS GPU TWEAK II kullanmama ragmen fanlar hep donuyor. Sicaklik 50 derecenin altinda olsa bile.
Ben bu fanlari nasil durdururum?
Ve arkadaslar ASUS AURA dan isiklari da degistiremiyorum. Ekran karti kafasina gore takiliyor su an.
Fanlar bendede hep dönüyor galiba bu modelde öyle ledlere gelince bendede aynı GPU Tweak 2 den profil değiştirince ledler kafasına göre takılıyordu GPU Tweak 2 üzerindsb Aura yazılımını indirdim ledleri ayarlayıp iki yazılımıda sildim ve ledler istediğim şekilde şuanda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı