Zopakop Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 54 23 Haziran 2019 #1 Başlıkta belirttiğim iki kart arasında kaldım. Sıcaklık, ses ve hız farklarını göz önünde bulundurarak hangisini almam gerektiği söyler misiniz?
Başlıkta belirttiğim iki kart arasında kaldım. Sıcaklık, ses ve hız farklarını göz önünde bulundurarak hangisini almam gerektiği söyler misiniz?
KS KS Zopakop Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 54 23 Haziran 2019 #11 P Alp Eren Uçar dedi: Burada fiyatı çok uygun, kaçırmayın derim: Msi GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS 6G OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming(Oyuncu) Ekran Kartı incehesap.com Genişletmek için tıkla... Ventus modellerine girmek istemiyorum belirttiğim iki kart arasından birini seçmenizi rica ediyorum. CJack60 dedi: Gaming X fiyatına ikinci el Strix 2060 alınabiliyor. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... İkinci el'e güvenemiyorum malesef bir de o fiyata o riske gireceğime 1660 ti alırım gaming x modelli daha mantıklı sadece ray tracing yok. Artı 0 Eksi
P Alp Eren Uçar dedi: Burada fiyatı çok uygun, kaçırmayın derim: Msi GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS 6G OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming(Oyuncu) Ekran Kartı incehesap.com Genişletmek için tıkla... Ventus modellerine girmek istemiyorum belirttiğim iki kart arasından birini seçmenizi rica ediyorum. CJack60 dedi: Gaming X fiyatına ikinci el Strix 2060 alınabiliyor. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... İkinci el'e güvenemiyorum malesef bir de o fiyata o riske gireceğime 1660 ti alırım gaming x modelli daha mantıklı sadece ray tracing yok.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #12 Teknik özellikleri neredeyse aynı. Soğutmaları da benzer şekilde. Son karar size kalmış. Benim seçimim Vega 56 almanız yönünde olurdu. Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56 8GB 2048 Bit Ekran Kartı Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Zopakop dedi: İkinci el'e güvenemiyorum maalesef. Bir de o fiyata o riske gireceğime 1660 ti alırım gaming x modeli daha mantıklı. Sadece ray tracing yok. Genişletmek için tıkla... Performans farkı var. Artı 0 Eksi
Teknik özellikleri neredeyse aynı. Soğutmaları da benzer şekilde. Son karar size kalmış. Benim seçimim Vega 56 almanız yönünde olurdu. Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56 8GB 2048 Bit Ekran Kartı Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Zopakop dedi: İkinci el'e güvenemiyorum maalesef. Bir de o fiyata o riske gireceğime 1660 ti alırım gaming x modeli daha mantıklı. Sadece ray tracing yok. Genişletmek için tıkla... Performans farkı var.
Alp Eren Uçar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.153 Çözümler 5 23 Haziran 2019 #13 Zopakop dedi: P Ventus modellerine girmek istemiyorum belirttiğim iki kart arasından birini seçmenizi rica ediyorum. İkinci el'e güvenemiyorum malesef bir de o fiyata o riske gireceğime 1660 ti alırım gaming x modelli daha mantıklı sadece ray tracing yok. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing var. NVIDIA, GTX ekran kartlarına da getirdi. Artı 0 Eksi
Zopakop dedi: P Ventus modellerine girmek istemiyorum belirttiğim iki kart arasından birini seçmenizi rica ediyorum. İkinci el'e güvenemiyorum malesef bir de o fiyata o riske gireceğime 1660 ti alırım gaming x modelli daha mantıklı sadece ray tracing yok. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing var. NVIDIA, GTX ekran kartlarına da getirdi.
Badmobil Megapat Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 642 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #14 Asus soğutma performansı bir tık daha iyidir. Asus tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #15 ForAnAngeL dedi: MSI'ın fanları daha büyük ASUS'a göre. Genişletmek için tıkla... Aksi bir şey söylemedim MSI Gaming X modelinin de aşağı kalır yanı yok dedim. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: MSI'ın fanları daha büyük ASUS'a göre. Genişletmek için tıkla... Aksi bir şey söylemedim MSI Gaming X modelinin de aşağı kalır yanı yok dedim.
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 23 Haziran 2019 #16 3 küçük fan yerine 2 büyük fan tercih ederim. Oyum MSI'ya. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 23 Haziran 2019 #17 Akın Açıkgöz dedi: Aksi bir şey söylemedim MSI Gaming X modelinin de aşağı kalır yanı yok dedim. Genişletmek için tıkla... Yani bir fan artısı yok. Artı 0 Eksi
Akın Açıkgöz dedi: Aksi bir şey söylemedim MSI Gaming X modelinin de aşağı kalır yanı yok dedim. Genişletmek için tıkla... Yani bir fan artısı yok.
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #18 ForAnAngeL dedi: Yani bir fan artısı yok. Genişletmek için tıkla... Adet olarak fan sayısı fazla olmasına rağmen performans olarak aşağı kalmıyor ifadesiyle söylediğiniz şeyler arasında bağlantıyı kurmayı deneyin Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Yani bir fan artısı yok. Genişletmek için tıkla... Adet olarak fan sayısı fazla olmasına rağmen performans olarak aşağı kalmıyor ifadesiyle söylediğiniz şeyler arasında bağlantıyı kurmayı deneyin
KS KS Zopakop Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 54 23 Haziran 2019 #19 Alp Eren Uçar dedi: Ray Tracing var. NVIDIA, GTX ekran kartlarına da getirdi. Genişletmek için tıkla... Getirmiştir de donanım olarak ışın hesaplama RTX serisin de daha iyi. Artı 0 Eksi
Alp Eren Uçar dedi: Ray Tracing var. NVIDIA, GTX ekran kartlarına da getirdi. Genişletmek için tıkla... Getirmiştir de donanım olarak ışın hesaplama RTX serisin de daha iyi.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 23 Haziran 2019 #20 Yanlış Bilgilendirme Ben Asus ROG Strix diyorum. Aslında ikiside eşit moduller fakat Asus'un soğutması +1 fan olarak daha iyi. Bence tasarımını beğendiğini al. EDİT:ASUS GDDR6 İken MSI GDDR5 ona göre seçiminizi yapın. Artı 0 Eksi
Ben Asus ROG Strix diyorum. Aslında ikiside eşit moduller fakat Asus'un soğutması +1 fan olarak daha iyi. Bence tasarımını beğendiğini al. EDİT:ASUS GDDR6 İken MSI GDDR5 ona göre seçiminizi yapın.