ASUS ROG STRIX 2080 Ti sıcaklık değeri

batikom

Megapat
Daha fazla  
ASUS ekran kartım 2080 Ti ROG STRIX serisi. Oyun sırasında 70 dereceleri görmekte. Ben hep testlerini izlerken 62-63 derecelerde dolaşıyor deniliyordu acaba aldığım 70 derece değerleri normal mi? En son Windows 10 sürümünü kullanmaktayım ve ASUS'un programında Gaming mod kullanmaktayım.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2019-11-02 005946.jpg
    Ek Açıklama 2019-11-02 005946.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 110
Kasa içi fanlarının yönünü tekrar kontrol et eğer içeri temiz hava girmezse ısınma yapacaktır.

Sıcaklık farkı oldu mu?
Yapabileceğim herhangi bir şey olmadığı için aynı sıcaklıklarda devam ediyorum. Sadece kasa içi fanlarını normal moddan performans moduna çekerek 3 derece falan azalma oldu o kadar. Ama yorum yapan bir arkadaşın söylediği çok mantıklı geldi. Uzay montajda bence de çok farkı vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzay montaj olunca daha mı az ısınıyor? Bence tam tersi kasa boşuna üretilmemiş.
Bilemiyorum tam olarak hatta bi ara ekran kartı üzerinde bulunan p modu ve q modu var onlara baktım p modunda duruyor q moduna çekeyim dedim daha fazla ısındı bi anda 79 dereceleri buldu ekran kartı ısısı tekrar p moduna çektim. Şuan 65-67 arasında dolaşıyor oyunlarda. Boşta ise 33-34 derecelerde dolaşmakta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı