ASUS ROG STRIX 3080 10 GB alınır mı?

Mushy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

3070 Ti almayı düşünüyordum ancak ASUS'un ROG STRIX 3080 10 GB modelinin MSI muadillerinden ve hatta 3070 Ti kartlardan daha ucuz olduğunu gördüm. Bunu almak istedim ama neden ucuz olduğunu anlamış değilim.

Ürün bu diğer sitelerde de aşağı yukarı aynı fiyatta. Bilmediğim bir eksisi mi var sormak istedim.

@Mushy merhaba hocam ürünü aldınız mı acaba?

@Gunerozcan07 ürünü aldınız mı hocam?
Evet aldım. rdr2 cp2077 gibi oyunlarda çöktü. ağır renderlarda da çökme yaşadı. Port Royal testini geçemedi. Ben de servise gönderdim, sonuç bekliyorum. Sorunun fabrika çıkışlı bi arıza olduğunu tahmin ediyorum.

Ama bunları bir kenara koyarsak en ağır yükte 60 derece gördüm. FPS vs gibi konularda da bekleneni verdi. Alınabilir derim. Ancak 8+8+8 pin güç bağlantısı var ona dikkat edin. Sebebi tuf serisine göre daha yüksek frekansla çalışması. 8+8 pin istiyorsanız tuf modeli tercih edilebilir.

İş ve Oyun için mi önce buna karar vermeniz gerek. Render veya 2D, 3D çizimler için NVIDIA tarafı daha sağlıklı destek sunuyor. Oyun tarafı için de bütçe kısabilir AMD tabanlı bir GPU seçiminde bulunabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı