ASUS ROG STRIX B550 anakart OC nasıl yapılır?

Glorkin96

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
YAŞ PASTA USTASI
Merhabalar değerli forum üyeleri, Technopat takipçileri.
Ben bugün anakart değiştirdim eski anakartın hiçbir driverini falanda kaldırmadım. Güzel bir OC yapıp format atmayı düşünüyorum.
Bu anakartın BIOS'undan anlayan varsa yardım edebilir mi DC üzerinden.
Daha önceki anakartımda 4.5 GHz tüm çekirdekler ve 4000 MHz RAM kullanıyordum tekrar o ayarları yapmak istiyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler geceniz güzel olsun.

Ne alakası var çok da güzel OC yapılır ayrıca yeni anakarta geçtiğiniz zaman format atarsanızda olur atmasanızda olur ben değiştirdim hiç sıkıntı görmedim işlemciniz nedir?
Pardon daha yeni gördüm. OC yapabilirsiniz bu anakartta. İşlemci soğutucusu güçlü ise dikkatli yapın.

Laptop kullanıyorum 7200U. Yapılamaz b serisi anakartlar OC yapımına kapalı. İşlemcine yapmak istiyorsan X serisi al ama ekran kartına yapacaksan MSI Afterburner üzerinden yap.

AMD bu. B550 çipset gayet yeterli. Ayrıca o işlemciyi kullanmanız sizi anakart alimi falan yapmıyor ne alaka anlamadım.

Laptop kullanıyorum 7200U. Yapılamaz b serisi anakartlar OC yapımına kapalı. İşlemcine yapmak istiyorsan X serisi al ama ekran kartına yapacaksan MSI Afterburner üzerinden yap.

😅 Kusura bakmayın bir kısmını size söyledim evet Intel'de b serisi OC için kapalı ama AMD'den bahsediyoruz konu sahibinin işlemcisi nedir?

5600X islemcim var Cooler Master 360 mm sivi sogutma var 4 egzoz fani ve havadar bir kasam var.
Ne alakası var çok da güzel OC yapılır ayrıca yeni anakarta geçtiğiniz zaman format atarsanızda olur atmasanızda olur ben değiştirdim hiç sıkıntı görmedim işlemciniz nedir?
siz oc yapmayi biliyormusunuz el ile

Hocam elimdeki işlemci ile sizinki çok farklı ama elinizdeki soğutucu anakart ve işlemci kaliteli deneme yanılma ile OC yapabilirsiniz.
ya da 5600X OC nasıl yapılır diye araştırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı