ASUS ROG STRIX B550-F Gaming anakarta OC yapılmış olma olasılığı var mı?

Hocam bir sosyale bakmıştım orada BIOS ayarlarını güncellerseniz 2600'e uyuyor denmişti beni de birkaç ay idare etse yeter anakart işlemciyi 1-2 aya 5600X e yükselteceğim zaten.
Uymasıyla alakalı bir şey demedim zaten gereksiz dedim. Kaldı ki şu an hangi işlemciyi alırsan al, bu anakart senin için gereksiz. Bunların 2. eline basacağın parayla sıfır AM5 sistem dizersin.

Hocam peki size göre B550-A almalıyım değil mi yoksa AM5 bir anakart mı almalıyım.
O çıkarımı nerden yaptın bilmiyorum ama en iyisi düşündüğün bütçeyi söyle ben alabileceğin en iyi şeyleri vereyim sana.

Hocam en fazla 7.5 bin verebilirim.

O da 2. el.
Daha sonra işlemci alacağını söyledin, o zamana kadar para biriktir tekrar konu aç. Öteki türlü paranı çarçur etmiş olacaksın gerek yok.

Daha sonra işlemci alacağını söyledin, o zamana kadar para biriktir tekrar konu aç. Öteki türlü paranı çarçur etmiş olacaksın gerek yok.

Hocam komple tüm kasayı yenileyeceğim ve bilgisayarda alan kalmadı Kingston Fury SSD alacağım paramda katlaniyor aslında ama ben alan kalmadığı için biraz acele ediyorum ne yapmalıyım?

Hocam komple tüm kasayı yenileyeceğim ve bilgisayarda alan kalmadı Kingston Fury SSD alacağım paramda katlaniyor aslında ama ben alan kalmadığı için biraz acele ediyorum ne yapmalıyım?
İkinci el olarak sadece şehrinden mi alırsın yoksa Param Güvende falan olur mu?

İkinci el olarak sadece şehrinden mi alırsın yoksa Param Güvende falan olur mu?

Akakçe'den genellikle güvenli oluyor ama ekran kartı almıştım sanırsam mining yapıyor.

Akakçe'den genellikle güvenli oluyor ama ekran kartı almıştım sanırsam mining yapıyor.

Boştayken ekran kartım ASUS TUF Gaming 1660 Ti sayı. Arkada Steam Epic Xbox açıkken 45 derece görüyor mining büyük ihtimalle yani ekran kartı almanızı tavsiye etmem zaten nereden geleceği belli değil şehir içi şehir dışı diye göstermiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı