ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (Wi-Fi) anakart nasıl?

Yardımseveradam

Hectopat
Bugün bu modeli şipariş geçtim nasıl tercih sizce? 1700 TL'ye aldım. Diğer X570 seri anakartlar 2200 civarından başladığı içinde bütçeye yetmedi. Zaten B550 kalitesi X570 kalitesiyle birebir gibi o seviyede. B550 F'de kullanılan mosfetler X570 F'deki mosfetlerin aynısıymış.

Komponent kalitesi sebebiyle üst seviye anakartlardan bir tanesi. Güzel bir seçim. Ama yinede AM4 soketin sonu olduğu için ölü yatırım. Ryzen işlemcilerle Intel gibi 5GHz OC göremediğimize göre gereksiz pahalı denebilir.

Alınabilir ama daha uyguna MSI modellerini daha mantıklı buluyorum.
Bunun şekli msı dan daha güzel geldi ya bana birde ekran kartıda asus rog strix 2080super.
Komponent kalitesi sebebiyle üst seviye anakartlardan bir tanesi. Güzel bir seçim. Ama yinede AM4 soketin sonu olduğu için ölü yatırım. Ryzen işlemcilerle Intel gibi 5GHz OC göremediğimize göre gereksiz pahalı denebilir.
Tamamda ryzen 4000 i de destekleyecek ilerde 4800x de taksam o bana 5 sene ölüsü götürür anakart 10 yaşına kadar gider zaten bence bir anakart için yeterli bir süre daha ne olsun. O dediğin teknoloji 2023 de anca yaygınlaşır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı