Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 29 Kasım 2020 #41 En yakın banka şubesine gidebilirsiniz diyeceğim de korona volta atıyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 29 Kasım 2020 #42 Mithat Berhan dedi: En yakın banka şubesine gidebilirsiniz diyeceğim de korona volta atıyor. Genişletmek için tıkla... İşten dolayı müsait olamıyorum bu iş şu anlık yattı maalesef. Umarım uçmaz fiyatı. @Mithat Berhan biraz nakit buldum koştura koştura Vatan'a gittim ama kapalıydı. Bu saatten sonra mümkün değil almam. Sanki bir şey almamam için çabalıyor. Son düzenleme: 29 Kasım 2020
Mithat Berhan dedi: En yakın banka şubesine gidebilirsiniz diyeceğim de korona volta atıyor. Genişletmek için tıkla... İşten dolayı müsait olamıyorum bu iş şu anlık yattı maalesef. Umarım uçmaz fiyatı. @Mithat Berhan biraz nakit buldum koştura koştura Vatan'a gittim ama kapalıydı. Bu saatten sonra mümkün değil almam. Sanki bir şey almamam için çabalıyor.