ASUS ROG STRIX B650-A Gaming Wi-Fi vs MSI M650 Tomahawk Wi-Fi

GG_Ghost

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu iki anakart arasında kaldım. Bazi yorumlara baktim yine bir sonuca varamadim, ikisinin fiyati ayni, ikisi de guzel geliyor siz olsaniz hangisini alirsiniz? Ryzen 7 7800x3D ile kullanacağım ve RAM olarak da Trident Z5 royal 32 GB(16x2) 7200MHz kullanmak istiyorum.

2K farkla MSI X670E Tomahawk da dusunuyorum, zaten bu anakartlarda butcemi astigi icin onu da alamiyorum. Sizce o 2K ya değer mi bu anakart icin?
Simdiden teşekkürler.

Anakartlardan çok anlamam, o yüzden kişisel düşüncelerimi belirteceğim. Gördüğüm kadarıyla ikisi de birbirine oldukça benzer. Ben alacak olsam gen5 ssd ve 2 adet PCIe x1 slotu olmasından dolayı asus alırdım. X serisi anakartlar benim gözümde gereksiz lüks olduğu için onu almazdım.

Bende oyle dusunuyorum, PCI-e-5 icin X670e dusunuyordum ama zaten o zamana kadar bu anakartdanda ustunleri çıkacak buna yatırdığım parayı yeni cıkan anakartlara koyarım daha iyi.
ROG yeni cıkan zamanlarda RAM problemleri, mavi ekran sorunları diyorlardi BIOS guncellemesi ile aradan kaldirmislar galiba.

Bende oyle dusunuyorum, PCI-e-5 icin X670E dusunuyordum ama zaten o zamana kadar bu anakartdanda ustunleri çıkacak buna yatırdığım parayı yeni cıkan anakartlara koyarım daha iyi.
ROG yeni cıkan zamanlarda RAM problemleri, mavi ekran sorunları diyorlardi BIOS guncellemesi ile aradan kaldirmislar galiba.

Ne aldınız? Herhangi bir sorun var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı