ASUS ROG STRIX B650E-E Wi-Fi vs ASUS TUF X670e Plus

Can_yıldız

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ROG STRIX B650E-E Wi-Fi Gaming anakart ile X670e Plus anakarttan hangisini almalıyım sizce? Ryzen 9 işlemci ve 4080 ile kullanmayı düşünüyorum. Bu anakartlardan hangisi beni uzun süre götürür. İkisinde de PCI 5.0 vs var. ROG'un soketleri ve VRAM'ı daha fazla ama X670 daha üst diye arada kaldım. Sizce 670'in ROG'unu mu almalıyım? Anakarta o kadar para verilir mi? Biri yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler. :)

X670 öneririm, yonga seti çok gelişmiş çünkü, sonraki nesillerde bile sorun çıkarmaz size, ama ileride yeni yonga çıkar büyük ihtimalle AM4'te olduğu gibi ilk önce X470 sonra X570, şu anlık X670 var zamanla X770 gelebilir, yani X470 gibi düşüncek olsak bile halen daha çok iş yapan yonga

ROG B650E. B550 serisinden sonra X ve B chipsetleri arasindaki farklar o kadar kalmadi AMD tarafinda. X570 zamani hemen hemen herkes B550 aliyordu mesela. Sizin durumunuzda da ROG B650-E daha iyi bir anakart. X serisinin getirdigi bazi USB port, PCIe vs. gibi cok da onemli olmayan avantajlari var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı