ASUS ROG STRIX flare RGB sorunu

Emrecan.ates

Hectopat
Daha fazla  
Mekanik klavyesinde beyaza aldığınızda tam beyaz olmama (ledlerdeki bazı renklerin devreye girmemesi) sorunu olan var mı? Önce double Click sorunu yaşadım onu düzelttim şimdi de 4, S, Z tuslarindaki bazı LED'ler çalışmıyor. Multimeter ile kontrol ettiğimde pine elektrik akımı geliyor ama LED yanmıyor. Bunun tamirini daha önce yapan var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20210123_024940.jpg
    IMG_20210123_024940.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar. Alakasız ama klavyeden memnun musunuz. Aynı modeli almayı düşünüyorum. Pek bir bilgi göremedim.
Hocam klavye çok güzel ama ben malım sanırım. Herkes red switch al al die yazmış piyasada, fakir adam ne bilsin red switch tuşları hafif. Daha önceden a4tech x7, Logitech tarzı hep membran kullandım. Fakirliğin verdiği özellik sanırım tuşların hafif olmasından dolayı bazen tuşun üstünde elim olsa bile basa biliyorum. Brown switchli birşey al 65nm basma hassasiyeti olsun en az. Red switchte en düşüguymus 45nm. He klavye kıyak bu arada.
Hocam merhabalar. Alakasız ama klavyeden memnun musunuz. Aynı modeli almayı düşünüyorum. Pek bir bilgi göremedim.
Kanka bu arada klavyeyi uygun fiyattan satışa çıkarıyorum 650 TL LED sorunu var yazdığım gibi başka sorunu yok Bursa'da elden teslim ederim. Klavye mouse şeklinde 900e saticam

Hocam klavye çok güzel ama ben malım sanırım. Herkes red switch al al die yazmış piyasada, fakir adam ne bilsin red switch tuşları hafif. Daha önceden a4tech x7, Logitech tarzı hep membran kullandım. Fakirliğin verdiği özellik sanırım tuşların hafif olmasından dolayı bazen tuşun üstünde elim olsa bile basa biliyorum. Brown switchli birşey al 65nm basma hassasiyeti olsun en az. Red switchte en düşüguymus 45nm. He klavye kıyak bu arada.

Kanka bu arada klavyeyi uygun fiyattan satışa çıkarıyorum 650 TL LED sorunu var yazdığım gibi başka sorunu yok Bursa'da elden teslim ederim. Klavye mouse şeklinde 900e saticam
Anladım hocam. Ben daha önce kırmızı switch kullandım zaten biliyorum nasıl olduğunu, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama daha iyi bir model var mı diye araştırıyorum. Teşekkürler cevap için.

Sizden alamam, Bursa çok uzak. Tanıdığım da yok, imkansız yani. Belki Sahibinden GeT ile alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı