ASUS ROG STRIX G15 alınır alınır mı?

Bütçe
23000
ROG G15’ler sıcaklık harici epey sıkıntılı cihazlar. Kullanıcısı olarak tavsiye etmem. 2022 Modelini forumdan bir sürü arkadaş aldı ve problem yaşamayan yok. CW, kilitlenme sorunları ve anlık takılmalar başta gelen sıkıntıları.

ROG G15’ler sıcaklık harici epey sıkıntılı cihazlar. Kullanıcısı olarak tavsiye etmem. 2022 Modelini forumdan bir sürü arkadaş aldı ve problem yaşamayan yok. CW, kilitlenme sorunları ve anlık takılmalar başta gelen sıkıntıları.
Anladım, peki önerebileceğiniz farklı alternatif modeller varmı ?

ROG G15'ler sıcaklık harici epey sıkıntılı cihazlar. Kullanıcısı olarak tavsiye etmem. 2022 modelini forumdan bir sürü arkadaş aldı ve problem yaşamayan yok. Cw, kilitlenme sorunları ve anlık takılmalar başta gelen sıkıntıları.

Sıcaklık olarak da iyi değilki.

Sıcaklık olarak da iyi değil ki.
Bence sıcaklık olarak iyi, sıcaklık olarak sorun olmasının sebebi işlemcinin boşta bile yüksek GHZ'de çalışması, Turbo boostu kapatırsanız sıcaklıklar bayağı düşüyor.
Kesinlikle ben de pek tavsiye etmiyorum.

Bence sıcaklık olarak iyi, sıcaklık olarak sorun olmasının sebebi işlemcinin boşta bile yüksek GHz'de çalışması, Turbo Boost'u kapatırsanız sıcaklıklar bayağı düşüyor.

Kesinlikle ben de pek tavsiye etmiyorum.

CPU için tamam 90a kadar normal ama benim GPU da çok sıcak hatta limitte. 86 derece GPU sıcaklığı kesinlikle kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı