ASUS ROG STRIX G15 alınır mı?

Bu bütçede alabileceği çoğu cihazda MUX yok. Eski olması önemli değil zaten geneli 2-3 yıllık kasalar.

Attığım model ne o zaman? 2. elde pazarlık imkanı olduğunu unutmayın. Attığınız cihaz neredeyse 4 yaşında.

Attığım model ne o zaman? 2. elde pazarlık imkanı olduğunu unutmayın. Attığınız cihaz neredeyse 4 yaşında.
Dikkatli okursan çoğu demişim, arada illaki MUX Switch bulunduran cihazlar olacak. Attığınız cihazın takas imkanı olsa bile satıcının yapıp yapmayacağı belli değil, ben arkadaşın bütçesine göre o fiyatlarda olan cihazlar öneriyorum. 15APH8 kasalarda 3. yılına yaklaşıyor. 4. yılını doldurup doldurmaması çokta önemli bir etken değil bu bütçede, donanım ve diğer özellikleri daha önemli. ROG kasa bir de, 4. yılını dolduracak olmasına rağmen hala daha iş yapar. İşlemci olarakta fena değil.

Dikkatli okursan çoğu demişim, arada illaki MUX switch bulunduran cihazlar olacak. Attığınız cihazın takas imkanı olsa bile satıcının yapıp yapmayacağı belli değil, ben arkadaşın bütçesine göre o fiyatlarda olan cihazlar öneriyorum. 15APH8 kasalarda 3. yılını doldu dolduracak. 4. yılını doldurup doldurmaması çok da önemli bir etken değil bu bütçede, donanım ve diğer özellikleri daha önemli. ROG kasa bir de, 4. yılını dolduracak olmasına rağmen hala daha iş yapar. İşlemci olarak da fena değil.

2023'te çıkan ve garantili bir cihaz bir tarafa, 4 yil ROG bir tarafa. Burada mantıklı tercih elbette garantili LOQ. Üstüne pazarlık ile 25'e bırakan MSI kasa Tulpar atıyorum hala iddia ediyorsunuz. Pes doğrusu. Atığınız ROG'un alınacak bir tarafı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı