ASUS ROG STRIX G15 Coil whine yüzünden tamire gitmeli mi?

Arkadaşlar bugün mail geldi işte kaydinizi actik UPS'den kurye gelecek ve garantiye gidecek diye fakat ben gidecegi yere baktim SMS infocomm diye bir yer ve yorumlari aşırı kotu ve hiç guvenemedim ayrica galiba gondermek istemiyorum fakat UPS'de sipariş basligi acilmis acaba kuryeyi iptal edebilir miyim?

Aynı model bende de var ve aynı sorun var. Normal karşılıyorum zaten arada bir ses çıkarıyor.

Hocan bende neredeyse her zaman geliyor fakat teknik servise de hiç guvenemedim ne yapacagim bilmiyorum.Sizde bilgisayar kuruldugundan beri mi o ses var acaba yoksa sonradan mi geldi

Ne yapın edin SMS Infocomm'a cihaz falan göndermeyin. Ben gönderdim ancak DOA için gönderdim. Çizgi Elektronik olsa gözüm kapalı yolla derdim ama bunlar cihaz benim değil nasıl olsa deyip cihazı haşat ediyor.

Asus müşteri hizmetlerini arayın iptal ederler hocam. Ayrıca coil whine sorununu da kafaya takmayın derim. Bende de ROG Strix G531 var aynı sorun mevcut. Bir süre sonra alışıyorsunuz evet rahatsız edici ama yapacak bir şey yok. En azından bir süre sonra daha az rahatsız olmaya başlıyorsunuz diyebilirim.

Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var ben Trendyol'dan yaklasik 1 hafta once ASUS ROG STRIX G15 bilgisayar aldim neyse açtım kutusunu kullandim biraz oyun falan indirdim fakat bir sure sonra galiba islemciden ince tiz bir ses gelmeye basladi cizirti gibi sordum ASUS yetkililerine coil whine diye bir seymis performansta herhangi bir sorun cikarmaz fakat sadece ses cikartir dedi. Gercekten de oyle ama ses biraz rahatsiz edici olmaya basladi sizce tamire goturmeli miyim? (bu arada hizli olmak istiyorum cunku 14 gun iade suresi bitmesin diye)
Aşırı ses çıkmıyorsa normaldir. Bende de ara sıra oluyor fanlar kapalıyken.

Bu cihazı bende geçen hafta aldım son bir kaç gündür dikkat ediyorum, dikkat edildiğinde cihazın sağ tarafından cızırtı-fısıltı karışımı sesler geliyor yani CW var. Aynı konu altında bu kadar sorun yaşayanı görünce kronik olabileceğini düşünmeye başladım. Bu cihaz sayesinde laptop aldığıma pişman oldum. ROG Diye tonla para verdik, gözüme çarpan işçilik hataları, kalite kontrol hataları ve üstüne CW var. Benim klavyenin sağ tarafında dalgalanma var. Klavyenin sağ yarısı sola göre yaklaşık 1mm yukarda kalıyor. Ekranı kapatınca da ekranın sağ tarafı 1mm havada kalıyor. Bu seviyede bir cihaz için hayal kırıklığı oldu. Markaya olan güvencim de kalmadı. Allahtan CW fazla değil, yoksa zararına ikinci elde satmak zorunda kalırdım. Servis CW için hiçbir şekilde iade raporu vermez, sanmıyorum vereceğini.

Bu cihazı bende geçen hafta aldım son birkaç gündür dikkat ediyorum, dikkat edildiğinde cihazın sağ tarafından cızırtı-fısıltı karışımı sesler geliyor yani cw var. Aynı konu altında bu kadar sorun yaşayanı görünce kronik olabileceğini düşünmeye başladım. Bu cihaz sayesinde laptop aldığıma pişman oldum. ROG diye tonla para verdik, gözüme çarpan işçilik hataları, kalite kontrol hataları ve üstüne cw var. Benim klavyenin sağ tarafında dalgalanma var. Klavyenin sağ yarısı sola göre yaklaşık 1mm yukarıda kalıyor. Ekranı kapatınca da ekranın sağ tarafı 1mm havada kalıyor. Bu seviyede bir cihaz için hayal kırıklığı oldu. Markaya olan güvencim de kalmadı. Allah'tan cw fazla değil, yoksa zararına ikinci elde satmak zorunda kalırdım. Servis cw için hiçbir şekilde iade raporu vermez, sanmıyorum vereceğini.

Hocam merhaba bende o dediginiz sorunlardan sadece cw var fakat bendeki rahatsiz edici seviyede bence aslinda ben de servise vermeyi hiç mantikli bulmuyorum cunku cok fazla sikayet var fakat kime sorsam daha yeni zaten cihaz bir garantiye sor diyor bu yuzden vermeyi dusunuyorum. Bu arada sizde laptopun sarji normal kullanimda hizli azaliyor mu bende biraz hizli azaliyor da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı