ASUS ROG STRIX G15 G513RM-HF265 alınır mı?

Anladım ben RTX3070 istiyorsun diye atmıştım ama eğer iki seçenekten birini seçecek olsam ROG alırdım dashin daha fazla kronik sorunu var diye biliyorum.

Anladım ben RTX3070 istiyorsun diye atmıştım ama eğer iki seçenekten birini seçecek olsam ROG alırdım dashin daha fazla kronik sorunu var diye biliyorum.
tamam hocam teşekkür ederim. Bir arkadaşım rogun ısınıp ısındıktan sonra söndüğünü söylemişti. Performansta ta rog üstündür demi hocam?

Tamam hocam teşekkür ederim. Bir arkadaşım ROG'un ısınıp ısındıktan sonra söndüğünü söylemişti. Performansta ta ROG üstündür değil mi hocam?

Aynı sayılırlar ama bildiğim kadarıyla ROG'un soğutması daha iyi ısındıktan sönme nasıl oluyor onu anlamadım hocam.

son bir sorum var hocam bu roglarda alttaki rgb kaptılaviliyormu?

Aynı sayılırlar ama bildiğim kadarıyla ROG'un soğutması daha iyi ısındıktan sönme nasıl oluyor onu anlamadım hocam.
Isınıyormuş kronik sorunmuş fanlar çalışmıyormuş

Son bir sorum var hocam bu ROG'larda alttaki RGB kaptılaviliyor mu?

Isınıyormuş kronik sorunmuş fanlar çalışmıyormuş.

Alttaki RGB'yi bilmiyorum ama biz alınır dedikten sonra bir arkadaş aldı bu konudan hiçbir sıkıntı çıkmadı bence ona arızalı denk gelmiştir.

Alttaki RGB'yi bilmiyorum ama biz alınır dedikten sonra bir arkadaş aldı bu konudan hiçbir sıkıntı çıkmadı bence ona arızalı denk gelmiştir.

@XSamet06

Bende hiç 2 saniyelik takılmalar olmuyor, yazılımsal bir problem olabilir.

son bir sorum var hocam bu roglarda alttaki rgb kaptılaviliyormu?

Isınıyormuş kronik sorunmuş fanlar çalışmıyormuş
alttaki rgb kapatılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…