İşlemcisi daha güçlü ve ekran kartı denk denebilir, ucundan daha iyi hatta. STRIX'inde aşırı iyi soğutması olmadığı için tercih edilebilir dash.
Karar vermekte çok zorlanıyorum sizce hangisi bir tık bile olsa üstündür?
Tamam hocam teşekkür ederim. Aynen Rog havalı güzel ama ben alınca 4,5 yıl falan kullanmalıyım. O yüzden en mantıklısı tuf alayım ben. Yardımınız için teşekkür ederim)Hocam ROG'un kasa kalitesi hariç bir mantığı yok. Kasanın havalı durması vs. gibi bir derdiniz yoksa soğutma konusunda da bir avantajı da yok zaten, bana çok övdüler inanın değecek bir fark hissetmedim. Dediğim gibi işlemci olarak ve 3070'in VRAM avantajıyla TUF daha mantıklı.
Tamam hocam teşekkür ederim. Aynen ROG havalı güzel ama ben alınca 4,5 yıl falan kullanmalıyım. O yüzden en mantıklısı TUF alayım ben. Yardımınız için teşekkür ederim)
Hocam ROG'un kasa kalitesi hariç bir mantığı yok. Kasanın havalı durması vs. gibi bir derdiniz yoksa soğutma konusunda da bir avantajı da yok zaten, bana çok övdüler inanın değecek bir fark hissetmedim. Dediğim gibi işlemci olarak ve 3070'in VRAM avantajıyla TUF daha mantıklı.
İkisinin de 3060 olduğunu düşünürsek dash i7 12.nesil 34.000 TL ROG 30.000 TL hangisini seçerdin.
3070 haberin var mı? Eğer 3060 olsa zaten.
Yav güzel hocam onu anladım ben eğer ikisi de 3060 olsaydı ne yapardın diye sordum ben de biliyorum 3070'in daha iyi olduğunu.
O zaman ROG'u alırım dedim ya, sıcaklığı falan es geçer alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.