ASUS ROG STRIX G15 HF045 vs HQ262

Bütçe
32500
Satın alma temsilcisi ile görüştüm ilk 14 gün iade ve 2 yıl ASUS Türkiye Garantisi veriyorlar.

Bu modelin altına Türkiye garantili yazmışlar, farklı modeller uluslararası garantiliydi. O zaman herhangi bir sorun kalmıyor.

Bu site yurtdışı ürünü satıyor. Klavyede Türkçe karakterler yok ve garantisi 1 yıl. İade işlemleri konusunda da sıkıntılı bir yer. Bunları biliyorsuındur umarım. Bu laptopun 1080P versiyonunu kullanıyorum RTX 3060 sınırda kurtarıyor. 2K için 6GB RTX 3060 çok yetersiz kalır.
Bu arada haklı sayılırsın ama arkadaş CS GO ve Volarant oynadığından bahsetmiş 2k çözünürlükte yine 200 fps üzerine çıkabilir bunlarda daha çok işlemci gücü isteyen oyunlar.
Ben 1080p panelde AMD 6800h+ 3050Tİ ile 240 fps alıyorum full ayarlarda volorant oynarken.

Aslında yine laptop için 2k çözünürük gereksiz olmuyorda değil zaten 2k çözünürlüğünü hak etmesi için 27 inç den büyük olması lazım yoksa laptopa 5 santim yakından bakmayınca fark edilecek şey değil.
2K çözünürlükte 300 fps alabileceğini sanmıyorum hiçbir oyunda o yüzden birazda gereksiz masraf olabilir.

Bu site yurtdışı ürünü satıyor. Klavyede Türkçe karakterler yok ve garantisi 1 yıl. İade işlemleri konusunda da sıkıntılı bir yer. Bunları biliyorsuındur umarım. Bu laptopun 1080P versiyonunu kullanıyorum RTX 3060 sınırda kurtarıyor. 2K için 6GB RTX 3060 çok yetersiz kalır.
hocam bu 300 hz olanı mı kullanıyosunuz özellikler ryzen9 6900hx olanındanmı ?

Öyleyse bir iki sorum olacakta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı