ASUS ROG STRIX G16 2023'e Windows 10 kurulur mu?

dewilaxe

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G16(2023)
i7 13650HX 4.9GHZ
RTX 4070 Mobile 8GB
32GB Ram DDR5 4800MHZ
1TB SSD
1920X1200p 165hz
Merhaba, Windows 11 de bir sürü sorun yaşıyorum. Windows 10 formatı atsam olur mu? Not: Sitesinde sürücüler için önerilen işletim sistemi Windows 11 diyor.

Merhaba, Windows 11 de bir sürü sorun yaşıyorum. Windows 10 formatı atsam olur mu? Not: Sitesinde sürücüler için önerilen işletim sistemi Windows 11 diyor.

İsmine göre yorum yaparsak onları en son hatırladığım kadarıyla 3050'den düşük modeli yok hepsine 11 kurulabilir 4000 serisi ise 10 olsa da bir şey olmaz performans sorunu yaşamazsınız ama ne gibi sorun yaşıyosunuz

Bilgisayarı aldıktan 3 gün sonra yurt dışına çıktım fazla deneyimleme fırsatım olmamıştı. 3 günlük kullanımda takılma harici sorun yaşamıyordum. Yurt dışından geldikten sonra BIOS güncellemesi yaptım bir sürü sürücü güncellemesi kurdum Windows 11 güncellemeleri yaptım ve fark ettimki Google da videolar izlerken ekran gidip geliyor değişik efekler çıkıyor RAM takviyesi yapmama rağmen oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Armoury Crate uygulamasını kurunca oyunlarda takılmalar daha da artıyor. Format atsamda bunların çözümünü bulamadım. O yüzden bir de Windows 10 da denemek istiyorum ve BIOS güncellemelesi beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım.

Bilgisayarı aldıktan 3 gün sonra yurt dışına çıktım fazla deneyimleme fırsatım olmamıştı yurt dışından geldikten sonra BIOS güncellemesi yaptım bir sürü sürücü kurdum Windows 11 güncellemeleri yaptım ve fark ettimki Google da videolar izlerken ekran gidip geliyor değişik efekler çıkıyor RAM takviyesi yapmama rağmen oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Armoury Crate uygulamasını kurunca oyunlarda takılmalar daha da artıyor. Format atsamda bunların çözümünü bulamadım. O yüzden bir de Windows 10 da denemek istiyorum ve BIOS güncellemelesi beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım.

Hocam sistemin tam özellikleri ne söyler misiniz?

i7 13650HX işlemci.
RTX 4070 mobil ekran kartı.
16x2 DDR5 4800 MHz CL40 RAM.
Windows 11 Home(FreeDOS tu kendim kurdum)

i7 13650HX işlemci.
RTX 4070 mobil ekran kartı.
16x2 DDR5 4800 MHz CL40 RAM.
Windows 11 Home(FreeDOS tu kendim kurdum)

Bu PC kasamaz hocam siz efekt derken bize bunu gösterme şansınız var mı tam anlamadım yavaşlıkmı var ekrandamı sorun var. Yavaşlık ise Windows 11'i UEFI olarak kurdunuzmu.

Bu PC kasamaz hocam siz efekt derken bize bunu gösterme şansınız var mı tam anlamadım yavaşlıkmı var ekrandamı sorun var. Yavaşlık ise Windows 11'i UEFI olarak kurdunuzmu.

Çift ekran kartından kaynaklı yazılımsal bir sorun var sanki ekran kartı kendiliğinden değişiyormuş gibi bir olay oluyor ve o anda video gidip geliyor Windows 11'i UEFI olarak kurdum. Bilgisayarda kasma sorunu yok zaten drop sorunu var anlık takılmalar oluyor.

Çift ekran kartından kaynaklı yazılımsal bir sorun var sanki ekran kartı kendiliğinden değişiyormuş gibi bir olay oluyor ve o anda video gidip geliyor Windows 11'i UEFI olarak kurdum. Bilgisayarda kasma sorunu yok zaten drop sorunu var anlık takılmalar oluyor.

Bende de Victus 16 var yeni aldım R5 7640HS RTX 4060 16 GB RAM falan ekran kartı kendi değişmez oyunda değişir drop sorunu varsa NVIDIA Denetim Masası'ndan.

1705745267669.png

Buraya gelip bu ayarı yapar mısınız siz kendi ekran kartınızı yapın her şeyi kartın üzerinden açacak oyunları yani böyle dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı