ASUS ROG STRIX G16 CPU 65-70⁰ oluyor normal mi?

lahana

Femtopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G16 (4050) var bende az önce "sadece" Minecraft indirirken CPU 65 70 dereceleri gördü sizce normal mi?
Laptopu yeni aldım 1 hafta falan oldu.
Altına küçük kitap yerleştirdiğimde bu 55 60 civarına kadar düştü.
CPU fan hızı 1900RPM falan diyor pek anlamam ama fan tarafına elimi koyduğumda öyle çok hava akışı yok gibi hissediyorum.
Bir de laptopu dengeli modda kullanıyorum Turbo veya eco değil.

Hava 33⁰ ymiş.

İroni değil. Buz gibi. Laptoplar masaüstünden daha sıcak olur normalde. Benim işlemci seninkinden fazla ısınıyor. Tam yük altında da denemek lazım tabi.

Normal değerler havalarda sıcak sonuçta. Önemli olan yük altındaki değerler. Test programı çalıştırarak paylaşabilirsin sonuçları öyle değerlendirmek daha mantıklı olur.

İroni değil. Buz gibi. Laptoplar masaüstünden daha sıcak olur normalde. Benim işlemci seninkinden fazla ısınıyor. Tam yük altında da denemek lazım tabii.

Tam yükten anlamam ama işte MC oynarken 70⁰ civarında oluyor bir de şarjda.

Normal değerler havalarda sıcak sonuçta. Önemli olan yük altındaki değerler. Test programı çalıştırarak paylaşabilirsin sonuçları öyle değerlendirmek daha mantıklı olur.

O nasıl olacak onu bilmiyorum.

Bir de GPU'ya baktığımda güç tasarrufunda diyor onunda ne demek olduğunu bilmiyorum gerçi xd.

Tam yükten anlamam ama işte MC oynarken 70⁰ civarında oluyor bir de şarjda.

O nasıl olacak onu bilmiyorum.

Bir de GPU'ya baktığımda güç tasarrufunda diyor onunda ne demek olduğunu bilmiyorum gerçi xd.
70 derece gayet iyi bir sıkıntı yok cihazınızda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı