ASUS ROG STRIX G16 G614JZ-N3038 vs MSI Vector 16 hx A13VHG-495TR

rljer

Femtopat
Daha fazla  
Vector soğutma ve performans olarak daha iyi, panel önemliyse STRIX tercih edin sadece.

Ben genel olarak Vector kullananların yorumlarında fan sesinden ve ısınmasından şikayetler okumuştum ama diğer tarafı bilemiyorum pek inceleme bulamadım. Farklı bir öneriniz var mı? 80 bine kadar bir bütçem var.

Ben genel olarak Vector kullananların yorumlarında fan sesinden ve ısınmasından şikayetler okumuştum ama diğer tarafı bilemiyorum pek inceleme bulamadım. Farklı bir öneriniz var mı? 80 bine kadar bir bütçem var.
O bütçeye bu ikisi en mantıklı modeller, başka modele bakmanıza gerek yok.

Net MSI al, 2022 ROG STRIX aldım başıma gelmeyen kalmadı servis kalitesi inanılmayacak kadar kötü, ekranı büktüler ve yapışkanları taşmış şekilde teslime ettiler, daha üst seri cihazı olan arkadaşımda da siyah ekran problemi oldu ve aynı şekilde teslim etmişler. Kesinlikle uzak durulması gereken bir marka ASUS. Wi-Fi kartı sorunlarını söylemiyorum bile, Bluetooth komple gidiyor, TUF 2018 kasa cihazımda ise komple kart değişmesine rağmen aynı sorun tekrar etti. Ben 2 cihazımda aynı sorunları görüyorum ve arkadaşın cihazında da benzer durum görülüyor, servisinin muamelesi ve globaldeki ASUS tartışmaları da ortadayken uzak durun derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı