ASUS ROG Strix G16 laptop nasıldır?

Bunlar ise adamın attığı ROG ile denk cihazlar

Hocam kesinlikle almayın 3 sene sonra kasmaya başlar 70k yı çöpe atarsınız 120k fiyatındaki en iyi laptoplar ASUS roglardır ama 70k için aynı şey söylenemez attığım notebookların incelemelerini izleyin sakın ASUS ROG almayın

Attığınız Lenovo laptop ile konu sahibinin attığı ROG ile aynı değildir donanım olarak bakarsak konu sahibinin attığı ROG daha iyi ama 57K ya 4060 alınmaz aynı bütçede 4070 var attım zaten linklerini.

Yanlış görmüşüm bütçeyi kusura bakmayın ama adamın attığı asla alınmaz LOQ en mantıklısı ya da Victus.

Konuştukça batıyorsunuz, o bütçelerde HP Victus veya ''log'' alması. 😑

yanlış görmüşüm bütçeyi kusura bakmayın ama adamın attığı asla alınmaz loq en mantıklısı yada victus
Değil hocam. Sizin söylediğiniz laptoplar gerek kasa kalitesi gerek panel kalitesi gerek soğutma kalitesi ile giriş-orta seviye cihazlar. Rog, Nitro16, Predator, Omen, Vector tarzı cihazlar ise orta-üst seviye cihazlar.

Yanlış görmüşüm bütçeyi kusura bakmayın ama adamın attığı asla alınmaz LOQ en mantıklısı ya da Victus

Bu bütçede 4070'li Acer Predator, ASUS ROG'lar varken Victus ile LOQ alınmaz.

Değil hocam. Sizin söylediğiniz laptoplar gerek kasa kalitesi gerek panel kalitesi gerek soğutma kalitesi ile giriş-orta seviye cihazlar. Rog, Nitro16, Predator, Omen, Vector tarzı cihazlar ise orta-üst seviye cihazlar.

kardeşim neyini anlamıyorsun bak sana diyorum ki adam aynı paraya 100 fps alıcakken niye 60 fps alsın 70k para veriyorsun bak rog 120k üstü bütçeler için rakipsizdir ama 60k için omen loq ezer geçer

Bu bütçede 4070'li Acer Predator, ASUS ROG'lar varken Victus ile LOQ alınmaz.

marka olarak bakma özelliğine bak kanka

kardeşim neyini anlamıyorsun bak sana diyorum ki adam aynı paraya 100 fps alıcakken niye 60 fps alsın 70k para veriyorsun bak rog 120k üstü bütçeler için rakipsizdir ama 60k için omen loq ezer geçer

marka olarak bakma özelliğine bak kanka
Ben atılan laptop alınır demedim. Bu bütçelere çok daha kaliteli cihazlar varken panelinin ne geleceği belirsiz victus, adaptör sorunu çeken LOQ atıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı