ASUS ROG STRIX G17 alınır mı?

crossmoment

Hectopat
Bu bilgisayarı alma planım var sizce alınır mı? YouTube'a hep RTX 4060 olan sistemin performans videolarını yüklemişler RTX 4070 olan modelinkini bulamadım. Performans olarak nasıl olur sizce? 2K 240Hz ekranı çok cezbettiği için bu modele çok sıcak bakıyorum. Ayrıca bu modelin soğutmasının iyi ve sessiz olduğunu da gördüm, bu modelden kullanan varsa ve ulaşabilirsem çok hoş olur.

Son düzenleme:
Bu bilgisayarı alma planım var sizce alınır mı? YouTube'a hep RTX 4060 olan sistemin performans videolarını yüklemişler RTX 4070 olan modelinkini bulamadım. Performans olarak nasıl olur sizce? 2K 240Hz ekranı çok cezbettiği için bu modele çok sıcak bakıyorum. Ayrıca bu modelin soğutmasının iyi ve sessiz olduğunu da gördüm, bu modelden kullanan varsa ve ulaşabilirsem çok hoş olur.

2K hakkında bir şey diyemem ama bende de 4070 i7 13700 MSI var performans konusunda sıkıntım yok şu an ama 1080P'de benim ekran 2K değil. Dediğin modelin işlemcisi belki daha iyidir daha kötüdür bilmem ama güzel bence. Ayrıca bu fiyat bandında 4080'li MSI Vector var onu da düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı