ASUS ROG STRIX G17 IPS Glow ve Ölü Piksel

Az uz dertler değil bence iade etmelisin. Bende almayı düşünüyordum, kalite kontrol bu kadar kötü ise bizde almayalım bari.
 
Bence iade et. 25 bin TL'ye mi aldın yoksa indirimde daha mı düşüktü?
2 gün önce yüzde 20 indirimle almıştım uzun süredir takip ediyordum bu ürünü ama tabi bunların olması üzücü alttaki kısım yapışıyor ama niye bombe yaptığını çözemedim iade edicem sanırım
 
Son düzenleme:
Bende asus alacaktım tasarımı duruşu gıcığıma gitti kamera yok mu swich yok mu swich değimiz şeyin maliyeti nedir bir kameranın maliyeti nedir ben 25 bin liralık bir laptopta neden kamera yanımda taşımak zorundayım Asussun kalite kötüydü diplere çekmiş yerle yeksan olmuş zamanında amd dende çok çektik yanan ekran kartlarımızın işlemcilerimizin hesabı yok son anda msi aldım dgpu ya alıyorum rtx3070 çoşuyor canavar sillah makinada yok yok şuan fiyatlar aynı 25-26 k arası msi tavsiye ediyorum alüminyum kasa malzeme kalitesi çok yüksek dokunduğunda çok iyi hissediyorsun asus taki rgb olmamış koymasalarmış daha iyiymiş Çin deki 1 liralık rgb şerit led koymuş adamlar alienwar razer ve msi ın üstüne cihaz tanımıyorum nokta
 
Arkadaşlar, uzun zamandır bilgisayar almak için para biriktiriyordum. Geçenlerde Hepsiburada'da indirime giren bu ASUS laptopu aldım.

Asus ROG Strix G713QR-K4093 AMD Ryzen 9 5900HX 32GB 1TB SSD Fiyatı

Sorun şu: IPS glow ve ışık sızması var, ekran çerçevesinde de hafif açık bir yer vardı. Sizce normal mi, geri göndermeli miyim? Bir tane de ölü piksel gördüm. Rahatsız edici bir noktada değil.
İndirimden aldığım için iade edersem yerine geri alamayacağım için karar veremedim.
İade etmek için bir dakika bile düşünme en kısa sürede iade et
 

Geri
Yukarı