AnTİ_DoTE

Megapat
Daha fazla  
İyi günler, bütçeyi biraz daha zorlayıp aşağıdaki linkteki laptopu almayı düşünüyorum fakat kafama takılan birkaç soruyu sizlere sormak istedim. Öncelikle bu modeli ne ASUS'un sitesinde ne de başka bir yerde bulamadım. Yani bu laptopun RTX 3070 Ti olup bu inçte bu işlemcili 2K 240Hz modeli ASUS ROG sitesinde yazmıyor. Bir diğer sorum bu modelin tek satıcı techmind bilişim isimli bir satıcı ve bu satıcı güvenilir bir satıcı mı? Son sorumda RTX 3070 Ti modellerinde MUX Switch var mı? Ayrıyeten ithalatçı garantili diyor. Bu ürünler kapalı kutu sıfır mı oluyor ve garanti olayları nasıl işliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı parçaların masaüstü haliyle aynı performansı vermez ama çok da büyük fark olmaz isterseniz alın.
Firmayla alakalı bilgim yok.

Kalan paraya masaüstü dizersiniz hocam. Bu laptop işinizi fazlasıyla görecektir.
Fazladan çekirdek ve RAM isterseniz şu modellere de bakabilirsiniz.

Aynı parçaların masaüstü haliyle aynı performansı vermez ama çok da büyük fark olmaz isterseniz alın.
Firmayla alakalı bilgim yok.

Kalan paraya masaüstü dizersiniz hocam. Bu laptop işinizi fazlasıyla görecektir.
Fazladan çekirdek ve RAM isterseniz şu modellere de bakabilirsiniz.

Evde güzel bir masaüstü sistemim var. Şehir dışında üniversite okuduğum için ve yoğun olarak CAD programlarıyla uğraştığım için hem uzun süre götürecek hem de güçlü olacak bir laptop arıyorum. Ara sıra da Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum.

Sıfır oluyor hocam, bu modelde MUX bulunuyor ve techmind güvenilir.

Hocam peki bu modelin FHD 360 Hz modelini mi önerirsiniz yoksa QHD 240 Hz modelini mi? Bir de techmind bilişimden ürün aldığımda garanti işleri nasıl yürüyor bilginiz var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı