Çözüldü ASUS ROG STRIX G18 her uygulamada çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Malaybey

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda neredeyse hiçbir şey kullanamıyorum!

Örneğin oyunun launchernı açıyorum oyunun karşı tataftan indirirken hata veriyor kapanıyor. Başka bir oyun bug report veriyor kapanıyor. Diğer bir oyunu deniyorum oyun çöküyor kapanıyor. LoL oynarken bile defalarca çökme yaşıyorum. Chrome'da YouTube izlerken hay aksi hatası alıyorum ve her seferinde ayrı hata kodları veriyor. Aynı şekilde Edge'de de. SFC scannow vs. hepsini yaptım en son çare format attım. Windows 11'di, 10u yükledim. Düzelmedi, şaka gibi hala devam ediyor. Bilgisayarda öyle değişiklik yapmam en son Kaspersky yüklemiştim.

Notebook markası ASUS ROG STRIX G18. 10 aydır sorunsuz kullanıyordum. Virüs girmiş olabilir mi? Tarattım bir şey çıkmadı. Veya BIOS'ta sıkıntı olabilir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Disk testleri temiz, donanımsal sorun var çok yüksel ihtimal anakartta sorun. Servise yolla anakartı değişip diğerlarini'de test etsinler.
Tamamdır, gelişmeleri mutlaka bildir ;)
Tekrardan merhaba, bilgisayarı servise götürdüm. 3 gün sonra onarım tamamlandı denildi. Sorduğumda donanımsal arıza olmadığını yazılım yüklenip halledildiği söylendi.

Yazılımı sordum, kullanıcının yükleyeceği bir yazılı değil asusun yurt dışından yazılımı vs. Gibi şeyler söylediler.

Eve gelip format attım. Win11 Home yükledim. Ama aynı sorunlar yine devam ediyor. Sorun çözülmemiş ne yapmalıyım?

Yazılımı sordum, kullanıcının yükleyeceği bir yazılı değil asusun yurt dışından yazılımı vs. Gibi şeyler söylediler.
:D Neymiş bu çok merak ettim. Bence biraz baştan savma gibi olmuş. Bu sistemde yazılımsal bir hata yok ki
Sen nereye yolladın servis olarak ?

:D Neymiş bu çok merak ettim. Bence biraz baştan savma gibi olmuş. Bu sistemde yazılımsal bir hata yok ki
Sen nereye yolladın servis olarak ?
Ben de anlamadım, garip geldi zaten. Tekrardan servise götürdüm. Düzgün bakmadıklarını söyledim, baya uzun rapor yazdırdım. Bakalım ne olacak.

Asus yetkili servisine götürdüm. Ümraniye'de bulunuyor.

Ben de anlamadım, garip geldi zaten. Tekrardan servise götürdüm. Düzgün bakmadıklarını söyledim, baya uzun rapor yazdırdım. Bakalım ne olacak.

Asus yetkili servisine götürdüm. Ümraniye'de bulunuyor.
İyi yapmışsın. Denediklerini vs. bildir direkt anakart değişimi iste. Yine yazılımsal deyip yollarlarsa sanırım 4.kez gittiğinde ücret iadesi alabilirsin.

İyi yapmışsın. Denediklerini vs. bildir direkt anakart değişimi iste. Yine yazılımsal deyip yollarlarsa sanırım 4.kez gittiğinde ücret iadesi alabilirsin.
Evet öyle yapacağım. Gelişmeleri burdan bildiririm :)

Disk testleri temiz, donanımsal sorun var çok yüksel ihtimal anakartta sorun. Servise yolla anakartı değişip diğerlarini'de test etsinler.
Tekrardan merhaba. 10 gün sonunda servisten bilgisayarı aldım. Anakart değişimi yapmışlar. Şu an hiç bir sorun yaşamıyorum, umarım yaşamam. Sorunun donanımsal olduğunu ikna etmek işe yaradı :)

Yardımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı