ASUS ROG STRIX G18 laptop ayarları nasıl olmalı?

675849

Centipat
Başlıkta modelini belirtmiş olduğum notebook bugün elime ulaştı ve bütün Windows Update'leri + driver Update'lerini indirip yükledim. Windows 11 Home olarak gelen bu cihazı Retail key sayesinde direkt olarak Windows 11 Pro versiyona yükselttim. Şimdi sırada performans testlerini yapmak kaldı fakat BIOS ayarları hakkında çok bilgisizim. Yapmam gereken önemli performans arttırıcı etkiye sahip ayarlamalar nelerdir? Sistem kararlılığını ve sağlığını kesinlikle etkilememesi şartıyla tabii. (Ha bu arada Armoury Crate uygulaması güncellenirken sistem yeniden başladı ve BIOS Update'te yüklendi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta modelini belirtmiş olduğum notebook bugün elime ulaştı ve bütün Windows Update'leri + driver Update'lerini indirip yükledim. Windows 11 Home olarak gelen bu cihazı Retail key sayesinde direkt olarak Windows 11 Pro versiyona yükselttim. Şimdi sırada performans testlerini yapmak kaldı fakat BIOS ayarları hakkında çok bilgisizim. Yapmam gereken önemli performans arttırıcı etkiye sahip ayarlamalar nelerdir? Sistem kararlılığını ve sağlığını kesinlikle etkilememesi şartıyla tabii. (Ha bu arada Armoury Crate uygulaması güncellenirken sistem yeniden başladı ve BIOS Update'te yüklendi.)
Ben de bugün aldım.
Sadece Windows updatelerini ve armoury crate uygulaması güncellemesi yaptım.
Aynı şekilde bios update otomatik yüklendi.

Boşta iken sıcaklık 50-60 arası oynuyor. Yükleme veya indirme yaparken 70-80 e çıkıyor.

Sizin sıcaklık durumu nedir?

BIOS'la oynamaya hiç gerek yok. Yapılacak başka bir şey de kalmamış böyle kullanın.

Ben de bugün aldım.

Boşta iken sıcaklık 50-60 arası oynuyor. Yükleme veya indirme yaparken 70-80 e çıkıyor.

Hocam sıcaklıklar neredeyse aynı. Ama ben diyarbaırda yaşadığım için bazen boşta sıcaklık 65 e kacdar çıkıyor olsa da genel olarak benimki de 50 60 arası geziyor. indirme ve yükleme yaparken 65 - 75 arası geziyor. bazen 80 e çıktığı da oluyor

Ben de bugün aldım.

Hocam ben de size bir soru sormak istiyorum. Ekranı açarken menteşelerden gıcırtı sesi geliyor mu? Vidası fazla sıkıldığından böyle olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir durum var mıdır? Yoksa da bir problem mıdır bu durum? Sonuçta çevresi plastik aksam

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı