M5, M4 Pro veya M4 Max çipli MacBook Pro laptop için apple.com adresinden verdiÄiniz sipariÅlerde ücretsiz gönderimden yararlanın. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun.
www.apple.com
Bu iki dizüstü bilgisayara yetiyor sizce grafik tasarım ve animasyon için hangisi daha iyi olur veya farklı önerileriniz var mı?
M5, M4 Pro veya M4 Max çipli MacBook Pro laptop için apple.com adresinden verdiÄiniz sipariÅlerde ücretsiz gönderimden yararlanın. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun.
www.apple.com
Bu iki dizüstü bilgisayara yetiyor sizce grafik tasarım ve animasyon için hangisi daha iyi olur veya farklı önerileriniz var mı?
Fotoğraf ve video tarafı ile uğraşıyor, Proress Raw data işliyor olsaydın Macbook çok iyi tercih olurdu. Birçok programda NVIDIA desteği ile hızlı iş çıkartman mümkün. Bence RTX üst seviye bir sistem daha iyi olur.
MacBook çok iyi bilgisayar ama 32" Monitör bile bana anca yettiği için 14" çok küçük bir ekran. Habire zoom yapa yapa çalışmaktan gözü bozulur insanın. ASUS'ta her şeyi yaparsın, Apple'da sadece iş yaparsın aradaki fark bu.
Mac'teki batarya performansını başka hiçbir cihazda bulamazsın. Ayrıca Windows cihazlarda bildiğin üzere şarj aletini takmadığın sürece %100 performans alamıyorsun. XPSlerde bile %15-20lik bir performans kaybı oluyor şarj aleti takılı değilken.
MacBook çok iyi bilgisayar ama 32" Monitör bile bana anca yettiği için 14" çok küçük bir ekran. Habire zoom yapa yapa çalışmaktan gözü bozulur insanın. ASUS'ta her şeyi yaparsın, Apple'da sadece iş yaparsın aradaki fark bu.
Eğer grafik tasarım programlarınız ağır ve canım sıkıldığında oyun falan oynarım diyorsanız asus rog daha mantıklı olacaktır. Windows pc her açıdan daha iyi bana göre. Macbook alırsanız batarya süresi ve ekran kalitesi sizi çok memnun eder.