ASUS ROG STRIX G18 vs M2 Pro MacBook Pro

apple alırsam performans olarak kaybım olur mu?
Olmaz. Bataryadayken de şarj aletindeyken de performans her zaman en üst seviyede olur. Dışardayken zaten pil ömrü sıkıntın olmaz. Baktığın mac zaten 1600 nit'e ulaşıyor ve OLED benzeri miniLED ekran teknolojisine sahip. Linkini attığın bilgisayarlar karşılaştırılmaz bile ekran olarak.

şöyle okuduğum için çok oyunlara bakamayacağım işlerimde en iyi performansı verebilecek laptopu tercih etmek istiyorum

Adam zaten ağır iş yapmak için alıyor. Yanlış yönlendirme yapıyorsun. Sanki Windows'ta "ağır iş" yaptığında batarya ömründen gitmeyecek mi?

o zaman macbook almak daha mantıklı diye yorumladım

Size sorulursa cevap verin. Konuşmanızdan anladığım kadarıyla da MacBook diye ölüp bitenlerdensiniz sanırım. İşiniz nedir? Animasyon yapıyor musunuz?

Adam zaten ağır iş yapmak için alıyor. Yanlış yönlendirme yapıyorsun. Sanki Windows'ta "ağır iş" yaptığında batarya ömründen gitmeyecek mi?
Ben onu kastetmemiştim. Eğer bataryada kullanırsa windows pc lerde bataryada performans düşük kaldığı için demiştim. Şarjda iken tam performans veriyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…