Burada birkaç konu açıp en son karar kıldığım laptop olan;
Fan resimli tuş Turbo(işlemci ghzsi falan artıyor ve fanlar artıyor) - performance - silent modları arasında geçiş yapmaya yarıyor. Yalnız Armory Crate'i indirip kurmanız lazımBurada birkaç konu açıp en son karar kıldığım laptop olan;
Elime ulaştı ve birkaç arkadaş dynamic Boost sayesinde 1650 Ti performansı veriyor diyordu. Dynamic Boost'u açmak için herhangi bir ayar yapmam lazım mı yoksa hep açık mı? Çünkü ayarlarda bulamadım. Şimdiden teşekkürler. Ve bu modeli kullanan birileri varsa fan resimli tuşun tam olarak işlevini anlayamadım anlatırsa sevinirim.
Artık çok geç aldım geldi pc![]()
Techinn | Loja online de informática e eletrónica
Compre no Techinn todo o necessário para computadores e eletrônica. Apple, Samsung, Xiaomi – envio rápido e preços garantidos.www.techinn.com
Tamamdır teşekkür ederim. Hep performance modda kullansam sıkıntı olur mu acaba ?Fan resimli tuş Turbo(işlemci ghzsi falan artıyor ve fanlar artıyor) - performance - silent modları arasında geçiş yapmaya yarıyor. Yalnız Armory Crate'i indirip kurmanız lazım
Gerek yok, ben normal internette dolanırken silent modda kullanıyordum. O fan modlarını ayarlamaktan ziyade işlemcinin GHz'si ile oynuyor sıcaklığı kontrol altında tutuyorArtık çok geç aldım geldi pc
Tamamdır teşekkür ederim. Hep performance modda kullansam sıkıntı olur mu acaba ?
Vergiler dahil mi?![]()
Compre no Techinn todo o necessário para computadores e eletrônica. Apple, Samsung, Xiaomi – envio rápido e preços garantidos.www.techinn.com
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.