ASUS ROG STRIX G513IH-HN002 dynamic Boost açmak

Hey2Pek

Femtopat
Daha fazla  
Burada birkaç konu açıp en son karar kıldığım laptop olan;

Elime ulaştı ve birkaç arkadaş dynamic Boost sayesinde 1650 Ti performansı veriyor diyordu. Dynamic Boost'u açmak için herhangi bir ayar yapmam lazım mı yoksa hep açık mı? Çünkü ayarlarda bulamadım. Şimdiden teşekkürler. Ve bu modeli kullanan birileri varsa fan resimli tuşun tam olarak işlevini anlayamadım anlatırsa sevinirim.

Burada birkaç konu açıp en son karar kıldığım laptop olan;

Elime ulaştı ve birkaç arkadaş dynamic Boost sayesinde 1650 Ti performansı veriyor diyordu. Dynamic Boost'u açmak için herhangi bir ayar yapmam lazım mı yoksa hep açık mı? Çünkü ayarlarda bulamadım. Şimdiden teşekkürler. Ve bu modeli kullanan birileri varsa fan resimli tuşun tam olarak işlevini anlayamadım anlatırsa sevinirim.
Fan resimli tuş Turbo(işlemci ghzsi falan artıyor ve fanlar artıyor) - performance - silent modları arasında geçiş yapmaya yarıyor. Yalnız Armory Crate'i indirip kurmanız lazım

Artık çok geç aldım geldi pc :(
Fan resimli tuş Turbo(işlemci ghzsi falan artıyor ve fanlar artıyor) - performance - silent modları arasında geçiş yapmaya yarıyor. Yalnız Armory Crate'i indirip kurmanız lazım
Tamamdır teşekkür ederim. Hep performance modda kullansam sıkıntı olur mu acaba ?

Fan tuşu fanları uygulama dışından ayarlamanızı sağlıyor. Benim size önerim normal kullanımda silent'da durması, oyun oynarken performans'a almanız. Eğer herşey aynı anda olsun diyorsanız Windows mode kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı