Ek01000
Hectopat
Daha fazla
165 FPS üstü almanız giriş gecikmesini düşürür ama akıcılığa hiçbir etkisi olmaz. Açıkçası keşke 2K ekran olmasaydı. Ekran zaten küçük boşu boşuna farkı algılayamayacağımıza rağmen performans kaybı olacak.MUX Switch anladığım kadarıyla düşük sistem isteyen oyunlarda oluyor zaten ekran 165Hz. 300 alsam da bir fark olmayacak doğru mudur hocam?
Hahaha hocam şu an sepetteyim onaylarsam alacağım ne yapayım165 FPS üstü almanız giriş gecikmesini düşürür ama akıcılığa hiçbir etkisi olmaz. Açıkçası keşke 2K ekran olmasaydı. Ekran zaten küçük boşu boşuna farkı algılayamayacağımıza rağmen performans kaybı olacak.
Şu an cidden arada bıraktı.
Alacaksan iyi karar ver paketin bantını açtığın anda geri iade almıyor hepsiburada.Ben cihazdan memnunum ama sırf 3000 lira daha 1 hafta geçmeden düşürdüğü için iade edeyim dedim vay neymiş paket açılınca iade olmuyormuş.Yahu cihaz tertemiz tertemiz.@Ek01000 @hayat acimasiz
Ürün gerçekten güzel bir ürün, eksi olarak MUX'un olmadığını söylemek mümkün. Henüz piyasada pek ürün yok, o yüzden alternatif olarak söyleyebileceğim ürün de yok. T7 V21.6 var ancak bu laptop varken alınmamalı. GP76 var Amazon İspanya'da ancak gelmesi uzun sürüyor ve klavyesi İspanyolca. Benim önerim yapılabilme imkânı varsa haftaya teslimat ile şimdiden alın, eğer Legion 5 Pro beklediğimiz fiyattan gelirse iptal edip satın alırsınız. Eğer Legion 5 Pro beklediğimiz fiyattan gelmezse bu ürünle devam edersiniz. Hem indirimi de kaçırmamış olursunuz.
Hocam siz THH ile iade edersiniz, sorun olmaz bence.Alacaksan iyi karar ver paketin bantını açtığın anda geri iade almıyor hepsiburada.Ben cihazdan memnunum ama sırf 3000 lira daha 1 hafta geçmeden düşürdüğü için iade edeyim dedim vay neymiş paket açılınca iade olmuyormuş.Yahu cihaz tertemiz tertemiz.
Hocam iyi hoş diyorsunuz ama elimde şu an sıfır var. Babama da yük olmama sözü verdim. 13500'e bizim 3060 Ti'ı satıp ETH'leri bozduracağım@Ek01000 @hayat acimasiz
Ürün gerçekten güzel bir ürün, eksi olarak MUX'un olmadığını söylemek mümkün. Henüz piyasada pek ürün yok, o yüzden alternatif olarak söyleyebileceğim ürün de yok. T7 v21.6 var ancak bu laptop varken alınmamalı. GP76 var Amazon İspanya'da ancak gelmesi uzun sürüyor ve klavyesi İspanyolca. Benim önerim yapılabilme imkânı varsa haftaya teslimat ile şimdiden alın, eğer Legion 5 Pro beklediğimiz fiyattan gelirse iptal edip satın alırsınız. Eğer Legion 5 Pro beklediğimiz fiyattan gelmezse bu ürünle devam edersiniz. Hem indirimi de kaçırmamış olursunuz.
THH nedir hocamHocam siz THH ile iade edersiniz, sorun olmaz bence.
Eğer kargonun sonra gelme ihtimali yoksa alırsınız evde kuzu kuzu beklerBaktınız Legion size uymuyor açarsınız kullanırsınız.
Hocam Scar serisinin incelemesi yeni çıktı, göz atın isterseniz. Çok bir artısı yok gibime geldi, daha fazla RGB, biraz daha iyi soğutma ve daha iyi ekran kartı (modele göre) ve belki biraz daha iyi kasa kalitesi. Scar pek mantıklı değil diye düşünüyorum.Hocam iyi hoş diyorsunuz ama elimde şu an sıfır var. Babama da yük olmama sözü verdim. 13500'e bizim 3060 Ti'ı satıp ETH'leri bozduracağım. Ondan dolayı şu an 21.500 çok para geldi. Sizce Scar serisi almamak ile hata yapar mıyım? Ya da MUX Switch'li Lenovo, MSI gibi alternatifleri mi düşünmeliyim bilemedim.
Tüketici Hakem Heyeti.THH nedir hocam