ASUS ROG STRIX G713QR-K4093 alınır mı?

Sana limon denk gelmiş kardeşim demek ki.

ASUS STRIX serisinde ucuza kaçmış. Belli ki kalite kontrol problemleri de büyük.
Hocam normal? Lenovo Legion 5 Pro serisinde de termal macun sürülmeden gelenler olmuş yurt dışında? Bunlar olabilecek şeyler, @Nyctophil hocam cihazı HDMI girişinden televizyona bağlayın görüntü gelecektir ve oradan kapatınız. Cihaza temiz kurulum yapınız, yapınız ki teknik servisi aradığınızda "önce bir format at" demesinler diye. Eğer sorun çözülmez ise o zaman donanımsal bir problem var demektir teknik servise gönderin ve DOA raporu çıkartın. Sonrasında da değişim talep ediniz. Bu sizin yasal hakkınız. İyi forumlar, saygılar.

Hocam normal? Lenovo Legion 5 Pro serisinde de termal macun sürülmeden gelenler olmuş yurt dışında? Bunlar olabilecek şeyler, @Nyctophil hocam cihazı HDMI girişinden televizyona bağlayın görüntü gelecektir ve oradan kapatınız. Cihaza temiz kurulum yapınız, yapınız ki teknik servisi aradığınızda "önce bir format at" demesinler diye. Eğer sorun çözülmez ise o zaman donanımsal bir problem var demektir teknik servise gönderin ve DOA raporu çıkartın. Sonrasında da değişim talep ediniz. Bu sizin yasal hakkınız. İyi forumlar, saygılar.
O monitörün altındaki bombeyi ilk defa bir laptopta görüyorum. Nasıl gözden kaçar böyle bir şey. Makine düzgün test edilseydi çoktan sorunlu olduğu anlaşılırdı.

Adam Mercedes araba alıyor aracı evine götürürken yolda kalıyor yeni ürün hiç beklemeden garantiye gönder çözemezlerse değişim yaparlar sıkma canını ewt kalite bir tık düşük kabloların geçiş yerleri vida girişlerinin yanında biraz baştan sağma geçiyor

O monitörün altındaki bombeyi ilk defa bir laptopta görüyorum. Nasıl gözden kaçar böyle bir şey. Makine düzgün test edilseydi çoktan sorunlu olduğu anlaşılırdı.
Hocam dediğim gibi normal, bunlar seri üretim cihazlar. Bu gibi hatalar olabilir, ki siz de söylediniz "ilk defa karşılaştım" yani sık yaşanan bir kronik arıza değil. Bundan dolayı arkadaş eğer dediklerimi uygularsa değişim talep eder ve hatta ellerinde yok ise bir üst cihaz talep bile edebilir...

Ekrana bağlayınca da açılmadı şimdi onu denedim ekran bekleme moduna geçti bağlantı yok demiyor ama açılmıyor da normalde bataryayı veya ssd yi sökerdim sorunun nerden kaynaklandığı için ama yeni cihaz garanti dışı bırakırım diye ellemiyorum gönderelim bakalım çözebilecekler mi gidişatı güncellerim buraya değişim istemeyi düşünüyorum ama hepsiburadadan mı isteyecem aldığım yerden yoksa direk asustan mı hepsiburada ücret iadesi yapıyor galiba böyle durumlarda direk
Hocam dediğim gibi normal, bunlar seri üretim cihazlar. Bu gibi hatalar olabilir, ki siz de söylediniz "ilk defa karşılaştım" yani sık yaşanan bir kronik arıza değil. Bundan dolayı arkadaş eğer dediklerimi uygularsa değişim talep eder ve hatta ellerinde yok ise bir üst cihaz talep bile edebilir...

Ekrana bağlayınca da açılmadı şimdi onu denedim ekran bekleme moduna geçti bağlantı yok demiyor ama açılmıyor da normalde bataryayı veya SSD'yi sökerdim sorunun nereden kaynaklandığı için ama yeni cihaz garanti dışı bırakırım diye ellemiyorum gönderelim bakalım çözebilecekler mi gidişatı güncellerim buraya değişim istemeyi düşünüyorum ama Hepsiburada'dan mı isteyeceğim aldığım yerden yoksa direk ASUS'tan mı Hepsiburada ücret iadesi yapıyor galiba böyle durumlarda direk

Direkt ASUS'tan isteyiniz. ASUS teknik servis size DOA yani değişim raporu verecek o raporu e-posta yolu ile direkt Hepsiburada'ya göndereceksiniz. Onlarda belge ulaşınca size yeni cihaz temin edecekler.

Seri üretim de bu cihazların her biri fabrikadan çıkmadan önce görevliler tarafından kontrol ediliyor. Stres testine sokuluyor. Doğru düzgün yapılsaydı o bombe de gözden kaçmazdı stres testi makinenin sıkıntısını da ortaya çıkartırdı.

Seri üretim de bu cihazların her biri fabrikadan çıkmadan önce görevliler tarafından kontrol ediliyor. Stres testine sokuluyor. Doğru düzgün yapılsaydı o bombe de gözden kaçmazdı stres testi makinenin sıkıntısını da ortaya çıkartırdı.
Ya hocam başka konuda Lenovo'yu övüyorsunuz ama konu sizin bakmadığınız bir cihaza gelince "olmalıydı" diyorsunuz. Lenovo da da sorunlar oluyor? Mesela o 100 derece sıcaklılar ve termal macun hataları da o zaman görülmeliydi. Onlarda da olmalıydı... Yani özetle bu durumlar "her markada olabilir" siz sanki bana biraz "markaya göre davranıyorsunuz" gibime geliyor. Yanlış anlamayın bu yorum sizi bende oluşturduğunuz etki hocam.

Ya hocam başka konuda Lenovo'yu övüyorsunuz ama konu sizin bakmadığınız bir cihaza gelince "olmalıydı" diyorsunuz. Lenovo da da sorunlar oluyor? Mesela o 100 derece sıcaklılar ve termal macun hataları da o zaman görülmeliydi. Onlarda da olmalıydı... Yani özetle bu durumlar "her markada olabilir" siz sanki bana biraz "markaya göre davranıyorsunuz" gibime geliyor. Yanlış anlamayın bu yorum sizi bende oluşturduğunuz etki hocam.
Bariz kalite kontrol problemi başka hiçbir açıklaması yok bunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı