ASUS ROG STRIX G713QR-K4093 alınır mı?

Niye? Laptopumda MUX var diye MUX Intel işlemci var diye Intel savunurken falan mı gördün beni?
Hocam MUX ne alaka? Ben kalite hatalarından bahsediyorum siz ne diyorsunuz? Ben diyorum ki "nasıl ROG da panel sorunu" oluşmuş ve bu "bariz kalite kontrol problemi" ise, aynı şey Lenovo Legion 5 Pro modelinin "termal macun sürülmesinin unutulması" ve "100 derece gören işlemci" sorununu da "bariz kalite kontrol problemi" diyorum! Bundan başka yere konuyu saptırmayın, konunun MUX ile zerre alakası yok.

Hocam MUX ne alaka? Ben kalite hatalarından bahsediyorum siz ne diyorsunuz? Ben diyorum ki "nasıl ROG da panel sorunu" oluşmuş ve bu "bariz kalite kontrol problemi" ise, aynı şey Lenovo Legion 5 Pro modelinin "termal macun sürülmesinin unutulması" ve "100 derece gören işlemci" sorununu da "bariz kalite kontrol problemi" diyorum! Bundan başka yere konuyu saptırmayın, konunun MUX ile zerre alakası yok.

Benim ağzımdan bu konuda Lenovo ile ilgili bir şey duydun mu ki? Yapmadığım şeyle niye yargılıyorsun beni? Benim elimden onlarca ASUS laptop geçti ve ASUS'un nasıl ucuzcu bir marka olduğunu iyi biliyorum bu yüzden söylüyorum.

Benim ağzımdan bu konuda Lenovo ile ilgili bir şey duydun mu ki? Yapmadığım şeyle niye yargılıyorsun beni? Benim elimden onlarca ASUS laptop geçti ve ASUS'un nasıl ucuzcu bir marka olduğunu iyi biliyorum bu yüzden söylüyorum.
Hocam bu zamanda kadar 3 tanesi 1.elden ve 1 tanesi de çok yankınım (2 kat aşağıdaki akrabam) ASUS kullandık, bu zamana kadar tek bir sorun ve garanti ile bir problem yaşamadık. Yani kusura bakmayın ama ASUS gayet de kaliteli bir marka ve Lenovo markasından aşağı kalır bir yanı yok. Öncelikle bunu belirtmek isterim.

Sonrasında ise 2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor! bu konuda yaptığınız yorumlardan yola çıktım ki siz bu konuda 100 derece için normal demiştiniz. Ayrıca termal macun sürülmemiş yorumuna da sessin kaldınız. Yani bu durumda resmen Lenovo biraz koruyormuşsunuz gibime geliyor ne yazık ki... Açıkçası bu zaman kadar objektif bakmaya çalıştım her konuya ancak sizinle tartışırken objektif olamıyorum çünkü sizin de objektif olduğunuzu düşünmüyorum. Hatta birkaç mesajınız alıntıladım:

Güncellenmez kardeşim boşuna bekleme. Sistem 120 derecenin altındayken herhangi bir zarar göreceğini sanmıyorum bunu yıllarca teknik servislik yapmış ve 17 yıldır sadece laptop kullanan birisi olarak rahatça söyleyebilirim. Bu sıcaklıklarda çalışan çok bilgisayar gördüm bir şey olmuyor.

Soğutma olayı benim için çok önemli değil. Throttle yemediğim sürece işlemcimin 90 veya 100 derece olması arasında benim için hiçbir fark yok.
Bunlar benim hemen birkaç sayfa karıştırarak bulduklarım. Bu durumda kusura bakmayın ama siz objektif kesinlikle değilsiniz!

ROG STRİX sersii Ryzen 5900HX işlemcili model bile 88 derece ile 90 derece maksimum görüyorken siz kalkıp Lenovo Legion 5 Pro'nun COD gibi bir oyunda 98 görmesini savunan, R23 render testinde ise sabit 100 (evet sabit 1 kere bile 100 derece altına inmeyen) Legion 5 Pro'yu savunan biri olduğunuz için ben (kusura bakmayın ama) sizin düşüncelerinizin objektif olduğuna inanmıyorum! İyi forumlar, saygılar...

Hocam bu zamanda kadar 3 tanesi 1.elden ve 1 tanesi de çok yankınım (2 kat aşağıdaki akrabam) ASUS kullandık, bu zamana kadar tek bir sorun ve garanti ile bir problem yaşamadık. Yani kusura bakmayın ama ASUS gayet de kaliteli bir marka ve Lenovo markasından aşağı kalır bir yanı yok. Öncelikle bunu belirtmek isterim.

Sonrasında ise 2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor! bu konuda yaptığınız yorumlardan yola çıktım ki siz bu konuda 100 derece için normal demiştiniz. Ayrıca termal macun sürülmemiş yorumuna da sessin kaldınız. Yani bu durumda resmen Lenovo biraz koruyormuşsunuz gibime geliyor ne yazık ki... Açıkçası bu zaman kadar objektif bakmaya çalıştım her konuya ancak sizinle tartışırken objektif olamıyorum çünkü sizin de objektif olduğunuzu düşünmüyorum. Hatta birkaç mesajınız alıntıladım:

Bunlar benim hemen birkaç sayfa karıştırarak bulduklarım. Bu durumda kusura bakmayın ama siz objektif kesinlikle değilsiniz!

ROG STRIX sersii Ryzen 5900HX işlemcili model bile 88 derece ile 90 derece maksimum görüyorken siz kalkıp Lenovo Legion 5 Pro'nun CoD gibi bir oyunda 98 görmesini savunan, R23 render testinde ise sabit 100 (evet sabit 1 kere bile 100 derece altına inmeyen) Legion 5 Pro'yu savunan biri olduğunuz için ben (kusura bakmayın ama) sizin düşüncelerinizin objektif olduğuna inanmıyorum! İyi forumlar, saygılar...

Hah işte ben 25 yıldır kullanıyorum ASUS'un ürünlerini ve servisleriyle de Acer marka laptopum olduğu için muhattab olmak zorunda kaldım. 2 Sayfa problemlerini anlatan bir yazı yazdım INFOCOMM'a belirttiğim sorunların hiçbirini tespit edemediler. 2 Hafta da laptopumu alıkoydular 10/1 puanım INFOCOMM'a. Ucuzcu nasıl olur görmek mi istiyorsun. Lenovo 800 dolarlık laptopa MUX koyarken sen gidip 1800 dolarlık laptopa sırf 3 5 kuruş fazla kazanıcam diye MUX koymuyorsan ucuzcusundur. Lenovo 800 dolarlık laptopa %100 sRGB panel koyarken sen 1400 dolarlık laptopa %45 NTSC panel koyuyorsan ucuzcusundur. 1800 dolarlık laptopa IPS-TYPE kandırmacasıyla VA panel koyuyorsan ucuzcusundur kazıkcısındır bunun başka açıklaması yok, görünen köy kılavuz istemez. Bana marka tutuyorsun diyorsun laptopunda MUX yok diye MUX'un olmamasını Intel işlemcisi var diye Intel'i markası ASUS diye ASUS'u savunuyorsun. Benim laptopum Acer Predator MUX'u yok ve işlemcisi Intel fark ettiysen ben bunların hiçbirini savunmuyorum. Ben böyle holiganlık yapacak yaşları geçeli yıllar oluyor yani. Kişi kendinden bilirmiş işi.
Ayrıca termal macun sürülmemiş yorumuna da sessin kaldınız.

İnternetten okduğum her şeye inanmamayı öğreneli uzun yıllar oluyor.

Hah işte ben 25 yıldır kullanıyorum ASUS'un ürünlerini ve servisleriyle de Acer marka laptopum olduğu için muhattab olmak zorunda kaldım. 2 Sayfa problemlerini anlatan bir yazı yazdım INFOCOMM'a belirttiğim sorunların hiçbirini tespit edemediler. 2 Hafta da laptopumu alıkoydular 10/1 puanım INFOCOMM'a. Ucuzcu nasıl olur görmek mi istiyorsun. Lenovo 800 dolarlık laptopa MUX koyarken sen gidip 1800 dolarlık laptopa sırf 3 5 kuruş fazla kazanıcam diye MUX koymuyorsan ucuzcusundur. Lenovo 800 dolarlık laptopa %100 sRGB panel koyarken sen 1400 dolarlık laptopa %45 NTSC panel koyuyorsan ucuzcusundur. 1800 dolarlık laptopa IPS-TYPE kandırmacasıyla VA panel koyuyorsan ucuzcusundur kazıkcısındır bunun başka açıklaması yok, görünen köy kılavuz istemez. Bana marka tutuyorsun diyorsun laptopunda MUX yok diye MUX'un olmamasını Intel işlemcisi var diye Intel'i markası ASUS diye ASUS'u savunuyorsun. Benim laptopum Acer Predator MUX'u yok ve işlemcisi Intel fark ettiysen ben bunların hiçbirini savunmuyorum. Ben böyle holiganlık yapacak yaşları geçeli yıllar oluyor yani. Kişi kendinden bilirmiş işi.

İnternetten okduğum her şeye inanmamayı öğreneli uzun yıllar oluyor.
Acer servismiş dediniz eyvah eyvah. beni laptop tamircisi yapan firma sırf adamlara ürün göndermemek için garantili ürünümün her arızasını kendim giderdiğim firmaya klavye arızasıyla gönderip anakart arızası teşhisi koyan, benim zamanının oyun canavarı makinamı parça niyetine diye kandırıp almaya çalışan, benim interneten klavye alıp takmamla son bulan lanet bir firma Acer. Adının geçtiği servis ASUS servismiş cahiliğime yanayım ben tövbeliyim Acer adının ve servisinin geçtiği hiçbir ürünü almam. Bu arada ürünün söküm ve inceleme videolarını izledim ürün kasaya leş gibi dizilmiş bir kablo furyası. RGB'yi hangi mantıkla alt kasaya sabitlersin mis gibi üst kasa varken?
Acer kalitesizliğin üst noktasıdır Acer almayın ne alırsanız alın bana Acer demeyin.
Eskiden Toshiba laptoplar vardı ne makineydi, onlar efsane.
Yıl 2000 Toshiba'ya param yetmemişti HP almak zorunda kalmıştım. Win 98 işletim sistemi vardı tam 2000 dolara almıştım 😀 Teknolojiye servet ödemişiz yahuuu.

17'lik stokları umarım bir an önce gelir yoksa daha fazla para verip MSI GE76 3080'li modeli almak zorunda kalacağım. Ne yapsam bilemedim. 1 ay içinde gelebilir diyen var mı acaba?

17'lik stokları umarım bir an önce gelir yoksa daha fazla para verip MSI GE76 3080'li modeli almak zorunda kalacağım. Ne yapsam bilemedim. 1 ay içinde gelebilir diyen var mı acaba?

Ben yazdımya sana 1 adet stokta mevcut diye. Vatan Bilgisayar'ın mağaza stoğunda 1 adet var dedim sana okumamışsın.
Eğer bulamazsan Scar 17 G733 bekle al. O makine şeytan fena.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı