Hocam bu zamanda kadar 3 tanesi 1.elden ve 1 tanesi de çok yankınım (2 kat aşağıdaki akrabam) ASUS kullandık, bu zamana kadar tek bir sorun ve garanti ile bir problem yaşamadık. Yani kusura bakmayın ama ASUS gayet de kaliteli bir marka ve Lenovo markasından aşağı kalır bir yanı yok. Öncelikle bunu belirtmek isterim.
Sonrasında ise
2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor! bu konuda yaptığınız yorumlardan yola çıktım ki siz bu konuda 100 derece için normal demiştiniz. Ayrıca termal macun sürülmemiş yorumuna da sessin kaldınız. Yani bu durumda resmen Lenovo biraz koruyormuşsunuz gibime geliyor ne yazık ki... Açıkçası bu zaman kadar objektif bakmaya çalıştım her konuya ancak sizinle tartışırken objektif olamıyorum çünkü sizin de objektif olduğunuzu düşünmüyorum. Hatta birkaç mesajınız alıntıladım:
Bunlar benim hemen birkaç sayfa karıştırarak bulduklarım. Bu durumda kusura bakmayın ama siz objektif kesinlikle değilsiniz!
ROG STRIX sersii Ryzen 5900HX işlemcili model bile 88 derece ile 90 derece maksimum görüyorken siz kalkıp Lenovo Legion 5 Pro'nun CoD gibi bir oyunda 98 görmesini savunan, R23 render testinde ise sabit 100 (evet sabit 1 kere bile 100 derece altına inmeyen) Legion 5 Pro'yu savunan biri olduğunuz için ben (kusura bakmayın ama) sizin düşüncelerinizin objektif olduğuna inanmıyorum! İyi forumlar, saygılar...