ASUS ROG STRIX Go 2.4 alınır mı?

Arkadaşlar ürünü test etme fırsatı buldum ve deneyimlerimi yazıyorum;

- Bazı ucuz kulaklıklar gibi titreme özelliğine sahip değil. Titreme özelliği kapatılıp açılıyor ama hiç olmaması yeterli. Bir zaman sonra baş ağrıtıyor çünkü. Bass bağımlısı birisi olarak titreme olmaması çok iyi.

- Kablo ile bağlantı yaptığınızda uygulamasını kullanamıyorsunuz. Herhangi bir ayar yapmanız mümkün değil kablo ile. Zaten bilgisayarınızda, güncel ve devam eden bir ses programınız var ise ( Benim Realtek Audio Console var ) ilk o uygulama görüyor. Kendi Uygulaması görmüyor.

- Kendi Orjinal kablosu ile 3 saat civarı sarj oldu ve 4 saattir açık aktif kullanıyorum ve hala %100 bataryada.

- İlk başta alırken Kablosuz olduğu için ses konusunda çok gerildim. Çünkü ben interneti wifi ile alıyorum. 2 tane kablosuz kullanmam cihazımda sıkıntı çıkarabileceği, Ping ya da seste kopmalar olabileceğini düşünüyordum ama bir sorun ile karşılaşmadım. Tam aksine uyumlu çalışıyorlar ve Müzik konusunda ciddi olarak performans alabiliyorum.

- Müzik konusu benim için hassas olduğu için önceki kullandığım kulaklıktan gayet iyi. Örneğin Pavarotti dinleyeceğim zaman bazı ses tonlarını yüksek seste duymam gerektiği için Ekolayzer ve Surround Sesten kolay ve basit şekilde ayarlayabiliyorum. Ya da Bass'lı bir müzik dinleyeceğim zaman ayarı kolay şekilde yapabiliyorum. Yada Herhangi bir normal hip hop şarkısında kolay ayar yaparak beatlerde kopma olmuyor. Bu +

- Oyun konusunda Fps ve Game olarak 2 farklı ayar var. Bunları Test ettim fakat bana göre olmadığını anlayarak kendi oluşturduğum profilden devam ediyorum.

- Mikrofon konusunda kendi programında ayar yapıldığı zaman fena değil şekilde idare ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı