Alicem Doğan
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2
Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL
Merhaba. Ben de 2024'ten beri Strix Go kullanıcısıyım. Bahsettiğiniz ped problemini ben yaşamadım, pedler hala sağlam. Elbette ben sürekli olarak özel kutusunda saklıyorum. Onun haricinde kulaklıktan genel olarak memnunum. Ben hem oyun oynayabilmek hem de dışarı da müzik dinlemek için tercih etmiştim.Hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama ben konu açtım ve kimse cevap vermedi. Kulaklığı hala kullnıyor musun ve memnun musun? Ben bazı yerlerde kulak pedleri soyuluyor gibi gördüm sen ne gibi bir deneyim yaşadın yazarsan sevinirim.
Ancak şunu belirtmemde fayda var. Kablosuz özelliğini Bluetooh ile değil, bir dongle aracılığıyla kullanıyorsunuz. 2.4 Ghz'lik bir bağlantının Bluetooth'a göre avantajı mesafe. Ancak ne kadar uzağa gidebilirsiniz ki? Yani ne kadar uzakta oyun oynarsınız veya müzik, film tüketirsiniz?
En büyük dezavantaj ise 2.4 Ghz'in çok yaygın bir bağlantı teknolojisi. Eğer işlek bir şehirde yaşıyorsanız (özellikler Ankara) ve yolculuk yaparken müzik dinleyecekseniz kulaklık sık sık kesintiye uğruyor. Çünkü her yerde bir baz istasyonu, bir çanak anten, verici, internet direği olunca sinyaller birbirine karışıyor. Bu da haliyle müzik zevkinizin içine bayağı bir ediyor. Evde, okulda vesaire bir problem olmuyor ancak bu bahsettiğim durumu göz önüne alın.
Onun haricinde ses performansı yeterli. Malzeme kalitesi de iyi. Armory Crate uygulamasından ses ayarı yapabiliyorsunuz, ben çok uğraşmadım ama uygulamada bol bol seçenek var.
Kulaklığın fiyatı neredeyse 2 katına çıkmış. Piyasaya hakim değilim o yüzden siz etraflıca bir araştırma yapınız. Belki o fiyata daha iyilerini bulabilirsiniz.