ASUS ROG STRIX GO 2.4 alınır mı?

Bütçe
3000 altı
Hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama ben konu açtım ve kimse cevap vermedi. Kulaklığı hala kullnıyor musun ve memnun musun? Ben bazı yerlerde kulak pedleri soyuluyor gibi gördüm sen ne gibi bir deneyim yaşadın yazarsan sevinirim.
Merhaba. Ben de 2024'ten beri Strix Go kullanıcısıyım. Bahsettiğiniz ped problemini ben yaşamadım, pedler hala sağlam. Elbette ben sürekli olarak özel kutusunda saklıyorum. Onun haricinde kulaklıktan genel olarak memnunum. Ben hem oyun oynayabilmek hem de dışarı da müzik dinlemek için tercih etmiştim.

Ancak şunu belirtmemde fayda var. Kablosuz özelliğini Bluetooh ile değil, bir dongle aracılığıyla kullanıyorsunuz. 2.4 Ghz'lik bir bağlantının Bluetooth'a göre avantajı mesafe. Ancak ne kadar uzağa gidebilirsiniz ki? Yani ne kadar uzakta oyun oynarsınız veya müzik, film tüketirsiniz?

En büyük dezavantaj ise 2.4 Ghz'in çok yaygın bir bağlantı teknolojisi. Eğer işlek bir şehirde yaşıyorsanız (özellikler Ankara) ve yolculuk yaparken müzik dinleyecekseniz kulaklık sık sık kesintiye uğruyor. Çünkü her yerde bir baz istasyonu, bir çanak anten, verici, internet direği olunca sinyaller birbirine karışıyor. Bu da haliyle müzik zevkinizin içine bayağı bir ediyor. Evde, okulda vesaire bir problem olmuyor ancak bu bahsettiğim durumu göz önüne alın.

Onun haricinde ses performansı yeterli. Malzeme kalitesi de iyi. Armory Crate uygulamasından ses ayarı yapabiliyorsunuz, ben çok uğraşmadım ama uygulamada bol bol seçenek var.

Kulaklığın fiyatı neredeyse 2 katına çıkmış. Piyasaya hakim değilim o yüzden siz etraflıca bir araştırma yapınız. Belki o fiyata daha iyilerini bulabilirsiniz.

Hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama ben konu açtım ve kimse cevap vermedi. Kulaklığı hala kullnıyor musun ve memnun musun? Ben bazı yerlerde kulak pedleri soyuluyor gibi gördüm sen ne gibi bir deneyim yaşadın yazarsan sevinirim.
Sınav senem geldiği için çok kullanamıyorum artık, genel olarak kullanırken memnunum ama bir ok söyleyebileceğim şey var. Kırılma konusunda kardeşim kulağa gelen kısmını ters tarafa doğru çevirip hafif kırdı diyebilirim ama sadece arada tıkırtı sesi geliyor sallanınca. Çok etkilemiyor. En sevmediğim kısmı aparatı şarj kısmını meşgul ettiğinden telefonun şarjı az ise kulaklığı telefonda kullamamam. PC de kullanırken de şarjı azalınca sürekli şarkı az diye sesli bildirim gönderince oyundayken rahatsız ediyor. Ama genel olarak memnunum. Sathına dikkat edip full tutunca sıkıntı olmuyor , telefonda da farklı kulaklık kullanıyorum. O yüzden çok da bir sıkıntısı yok bence. Ama Bluetoothlu kulaklık almak daha fakat gelebilir sen bilirsin.

Not: Kutusunda kullandım ben de ve ped sıkıntısını yaşamadım.

Sınav senem geldiği için çok kullanamıyorum artık, genel olarak kullanırken memnunum ama bir ok söyleyebileceğim şey var. Kırılma konusunda kardeşim kulağa gelen kısmını ters tarafa doğru çevirip hafif kırdı diyebilirim ama sadece arada tıkırtı sesi geliyor sallanınca. Çok etkilemiyor. En sevmediğim kısmı aparatı şarj kısmını meşgul ettiğinden telefonun şarjı az ise kulaklığı telefonda kullamamam. PC de kullanırken de şarjı azalınca sürekli şarkı az diye sesli bildirim gönderince oyundayken rahatsız ediyor. Ama genel olarak memnunum. Sathına dikkat edip full tutunca sıkıntı olmuyor, telefonda da farklı kulaklık kullanıyorum. O yüzden çok da bir sıkıntısı yok bence. Ama Bluetooth'lu kulaklık almak daha fakat gelebilir sen bilirsin.

Not: Kutusunda kullandım ben de ve ped sıkıntısını yaşamadım.

Telefonda kullanacağımı sanmıyorum. Şarj konusunda ise her boş bulunduğumda şarja takarım ama kırılma konusu çok hassas ise almayı düşünmeyebilirim. Bundan önceki kulaklıklarım sürekli yere düştü ve bazıları zarar gördü. Biraz daha araştıracağım. Geri döndüğün için çok teşekkür ederim.

Merhaba. Ben de 2024'ten beri STRIX GO kullanıcısıyım. Bahsettiğiniz ped problemini ben yaşamadım, pedler hala sağlam. Elbette ben sürekli olarak özel kutusunda saklıyorum. Onun haricinde kulaklıktan genel olarak memnunum. Ben hem oyun oynayabilmek hem de dışarı da müzik dinlemek için tercih etmiştim.

Ancak şunu belirtmemde fayda var. Kablosuz özelliğini Bluetooth ile değil, bir dongle aracılığıyla kullanıyorsunuz. 2.4 GHz'lik bir bağlantının Bluetooth'a göre avantajı mesafe. Ancak ne kadar uzağa gidebilirsiniz ki? Yani ne kadar uzakta oyun oynarsınız veya müzik, film tüketirsiniz?

En büyük dezavantaj ise 2.4 GHz'in çok yaygın bir bağlantı teknolojisi. Eğer işlek bir şehirde yaşıyorsanız (özellikler Ankara) ve yolculuk yaparken müzik dinleyecekseniz kulaklık sık sık kesintiye uğruyor. Çünkü her yerde bir baz istasyonu, bir çanak anten, verici, internet direği olunca sinyaller birbirine karışıyor. Bu da haliyle müzik zevkinizin içine bayağı bir ediyor. Evde, okulda vesaire bir problem olmuyor ancak bu bahsettiğim durumu göz önüne alın.

Onun haricinde ses performansı yeterli. Malzeme kalitesi de iyi. Armoury Crate uygulamasından ses ayarı yapabiliyorsunuz, ben çok uğraşmadım ama uygulamada bol bol seçenek var.

Kulaklığın fiyatı neredeyse 2 katına çıkmış. Piyasaya hakim değilim o yüzden siz etraflıca bir araştırma yapınız. Belki o fiyata daha iyilerini bulabilirsiniz.

Kulaklığı dışarıda kullanacağımı sanmıyorum zaten Kütahya'da oturuyorum sinyaller fazla karışmaz gibi. Fiyatı konusunda 4 200 TL'ye buldum. Bu ve SteelSeries Arctis Nova 5 öneriliyor biraz daha bakacağım. Kulaklık konularına baktığımda göze hitap etmeyen kulaklıklar öneriliyor dediğim gibi biraz daha araştıracağım. Sen kulaklığın kırılgan olduğunu düşünüyor musun ben biraz sakarım o yüzden soruyorum. Verdiğin detaylar için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sen kulaklığın kırılgan olduğunu düşünüyor musun ben biraz sakarım o yüzden soruyorum. Verdiğin detaylar için çok teşekkür ederim.
Kırılgan olduğunu düşünmüyorum. Elime aldığımda kırılganlık hissi de yaratmıyor. Şu zamana kadar hiç düşürmedim veya ters bir hareket yapmadım. Ama masa yüksekliğinden serbest olarak düşecek olsa sağlam kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı