ASUS ROG STRIX GO 2.4 Dongle'ı PC algılamıyor

MehmeyS

Yoctopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX GO 2.4 kulaklığım dün sorunsuz çalışıyordu, bugün PC'yi açtığımda kulaklığımın bağlanma sesi geldi fakat çıkış cihazı kısmında kulaklık gözükmüyor.
Armoury Crate ve aygıt yöneticisinede baktım gözükmüyor. Telefona dongle ile bağladım bağlandı ve ses geldi. Ne yapmalıyım?

ASUS ROG STRIX GO 2.4 kulaklığım dün sorunsuz çalışıyordu, bugün PC'yi açtığımda kulaklığımın bağlanma sesi geldi fakat çıkış cihazı kısmında kulaklık gözükmüyor.
Armoury Crate ve aygıt yöneticisinede baktım gözükmüyor. Telefona dongle ile bağladım bağlandı ve ses geldi. Ne yapmalıyım?
Dongle'ı USB 2.0 girişine takın hocam.

Taktım bağlantı sesi bile gelmedi. Aynı USB girişine gamepadimin dongle'ını taktım sorunsuz çalışıyor.
Sürücü ile alakalı bir problem gibi geldi. Şahsen ara sıra bilgisayarım ASUS ROG PELTA kulaklığımın Dongle'ını görmüyor. Bilgisayarı yeninden başlatıp, DONGLE'ı takıp çıkarııyorum. O zaman düzeliyordu. Bu şekilde bir deneseniz?

Sürücü ile alakalı bir problem gibi geldi. Şahsen ara sıra bilgisayarım ASUS ROG pelta kulaklığımın Dongle'ını görmüyor. Bilgisayarı yeninden başlatıp, Dongle'ı takıp çıkarııyorum. O zaman düzeliyordu. Bu şekilde bir deneseniz?

Maalesef düzelmedi hocam hala aynı.

Yazılımsal gibi duruyor. Ses sürücülerini baştan kurabilir misin?
Baştan kurdum hala aynı hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı