Satıldı ASUS ROG STRIX GTX 1660 Super

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Hocam kaç yıl kullanacağınızın garantisini değil ben, ASUS bile veremez. Kullanım durumuna bağlı. Eğer kartı zorlarsan, mining yaparsan ömrü kısalır. Ben zorlayacak oyun oynamadım. 2019 yılında aldım. Fotoğraflarını ilana ekledim. İlk kez kartı %100 tam yüke soktum.
Mining'çi değilim. Oyun ve 4K 60 FPS video render için kullanırım kullanırsam.

OCCT testi yaptım. Testte kartı %100 tam yüke sokuyor. 1200 RPM de 62 dereceyi geçmedi. Fakat bu seni yanıltmasın. Kasa hava akışın daha iyidir. Kullandığın fanlar daha iyidir, bu derece de haliyle düşer. Kötü ise keza değerler artar.

Mining'çi değilim. Oyun ve 4K 60 FPS video render için kullanırım kullanırsam.
Render işini bilmiyorum hocam. O yüzden bir şey söylemem doğru olmaz.

OCCT testi yaptım. Testte kartı %100 tam yüke sokuyor. 1200 RPM de 62 dereceyi geçmedi. Fakat bu seni yanıltmasın. Kasa hava akışın daha iyidir. Kullandığın fanlar daha iyidir, bu derece de haliyle düşer. Kötü ise keza değerler artar.
Powerboost VK-P1900B kasalı sistemime takacağım kartı alırsam. Kötü olamaz herhalde?

Power Boost VK-P1900b kasalı sistemime takacağım kartı alırsam. Kötü olamaz herhalde?

Hocam ben MSI MAG Forge 100R kullanıyorum. Ön tarafta 2 adet, arka tarafta 1 adet 120mm fan bulunuyor. Fanlar da kasa içerisinde bulunan fanlar. Ben değiştirme yapmadım. Ön paneli mesh. Kendi kullandığın kasa ile karşılaştırma yap. Panel, fan, ona göre değerlendirme yapman daha iyi olur. Ben sana sıcaklık değeri aynı olur derim, farklı çıkabilir. Sıcak olur derim, serin olabilir.

Ürün hala satılık.

Son düzenleme:
Hocam öyle diyorsunuz ama mining yapılmışlarını 3500 TL gibi bir fiyata ilana koymuşlar. Tertemiz, yorumlamış, çoğu oyunu 1080p de rahatlıkla oynatan bir kart için 2700 TL az değil mi?

furkanmustafa06@yandex.com
Nasıl mining yapılmışları 3500? O bütçenin çok çok az üstünde tertemiz rx 6600 ler var. Yoksa 2060'lar bile var 3200-3500 aralığında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı