ASUS ROG STRIX laptop donuyor

ilyas sf

Centipat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX laptopum son zamanlarda garip garip kasıyor ekran donuyor ses falan her şey yerinde, hatta oyunda hareket ediyorum sesi geliyor ama ekran gelmiyor. Kapatıp açıyorum sonra anca düzeliyor. Bilgisayar açıldığında da Wi-Fi işareti falan yok oluyor geliyor gidiyor. Son zamanlarda sık sık böyle olmaya başladı sebebi ne bilmiyorum.
İşletim sistemi Windows 11.
Model ROG STRIX G15 G513 rm
Ryzen 7 6800H.
RTX3060.
512 GB SSD
16 GB RAM.
Geçen kontrol ettim ASUS'un sitesinden aon sürücü dosyaları eskiydi onları indirmiştim zaten. Windows Update de sık sık güncellerim. MyASUS programındanda baktım yeni güncellemelik falan bir şey yoktu.

Son düzenleme:
Model ne? İşletim sistemi ne? Donanım parçaları ve sürücüler ne durumda? Windows Update ne durumda? Windows dosyalarında bozulma vs. olup olmadığını ve driverlerin nasıl kurulduğunu söylemez böyle dümdüz yazarsanız çözüm bulamazsınız.

Model ne? İşletim sistemi ne? Donanım parçaları ve sürücüler ne durumda? Windows Update ne durumda? Windows dosyalarında bozulma vs. olup olmadığını ve driverlerin nasıl kurulduğunu söylemez böyle dümdüz yazarsanız çözüm bulamazsınız.

Neyi kontrol edip etmeyeceğimi zaten bilmiyorum o yüzden sordum ama işletim sistemi falan yazmalıydım en azından o doğru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı