ASUS ROG STRIX laptop FPS düşmesi!

fizzy

Hectopat
Diğer konuma da bakacak olursanız Valorant oyununda en yüksekte ve en düşükte aynı FPS değerini aldığımı söylemiştim ve akşam Valorant'ta girip bir maç atayım dedim ancak bir anda FPS düşmesi yemeye başladım ve canımı çok sıktı. Daha yeni aldığım bir Gaming laptop FPS düşmesi yaşatıyor cevaplarınızı bekliyorum.
Gaming laptop özellikleri; GTX 1660 Ti i7 10750h 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konuma da bakacak olursanız Valorant oyununda en yüksekte ve en düşükte aynı FPS değerini aldığımı söylemiştim ve akşam Valorant'ta girip bir maç atayım dedim ancak bir anda FPS düşmesi yemeye başladım ve canımı çok sıktı. Daha yeni aldığım bir Gaming laptop FPS düşmesi yaşatıyor cevaplarınızı bekliyorum.
Gaming laptop özellikleri; GTX 1660 Ti i7 10750h 8 GB RAM.

Oyun içi işlemci sıcaklığını ve çalıştığı frekans değerlerini yazabilir misiniz? Bazen laptoplarda işlemci frekansı sınırlanma sorunu yaşanabiliyor.

Hocam GPU' driveriniz güncel mi?

Hocam bilgisayarı 3 gün önce Vatan Bilgisayar'dan aldım orada kurup verdiler driverler günceldir büyük ihtimal bakmadim ama.

Oyun içi işlemci sıcaklığını ve çalıştığı frekans değerlerini yazabilir misiniz? Bazen laptoplarda işlemci frekansı sınırlanma sorunu yaşanabiliyor.

Yarın MSI Afterburner ile atarım hocam bilgisayarı kapadım şu an.

Bu şekilde hocam pek anlamıyorum kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• IMG_20210204_094416.jpg
    IMG_20210204_094416.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı