ASUS ROG STRIX LoL düşük FPS

Hocam benim laptopda nedense M5 e basınca armory crate açılmıyor

Merhaba geçen gün 3060-6800h versiyonunu aldım. LoL oynarken maksimum ayarlarda standart moddayken oyun için programda çalışırken 100FPS civarı alıyorum tek kanal ama bu kadar düşük olması normal mi?
Nasıl bir çözüm buldunuz ?Ben ultimate moda aldım MUX Switchi 140-150 arası oldu çok bı artis olmadı.

Son düzenleme:
Nasıl bir çözüm buldunuz? Ben Ultimate moda aldım MUX Switch'i 140-150 arası oldu çok bir artis olmadı.

Bende öyle yaptım hocam bende bu aralar iyi 200 civarı bile gezindiği oluyor.

Sende uyku modunda sorun oluyormu bende uyku modundan uyandırmak için basınca ya mavi ekran veriyor ya da yeniden başlatıyor kendini

Ben turbo modda ultimatete lolude 120 FPS ortalama alıyorum. GPU kullanımı %30 CPU %20 sizce bı sorun mu var ?Benim laptopda bana çok az FPS değerleri gibi geliyor yeni aldım servise götürsem mi ?

Ben Turbo modda Ultimate'te lolude 120 FPS ortalama alıyorum. GPU kullanımı %30 CPU %20 sizce bir sorun mu var? Benim laptopta bana çok az FPS değerleri gibi geliyor yeni aldım servise götürsem mi?

Evet sende düşük FPS'ler gerçekten bizde 200'den aşağı düşmüyor dostum. Nvida Driver olarak hangi sürümü kullanıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı