ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super O8G vs A8G

jwlly

Hectopat
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio alacaktim stokda yok A8G ile O8G modeli arasında kaldım fiyat farkı 200TL civarı faklar nedir hangisini almalıyım 3700X ile kullanacağım bir de TD500 kasa için egzoz fan arayışındayim. Viper r 12 cm yuva için 14 cm fan alacaktim ama CFM değeri yüksek diye alma diyorlar. Önerilerinizi bekliyorum. Anakart B550-F.

Kartların ikisi de aynı kart. Sadece çekirdek frekansları arasında ufak bir fark var. "O" modeli fabrika çıkışlı olarak overclock edilmiş halde geliyor. Aralarında çok az FPS farkı olur. Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz. Fan için bir önerim yok ama CFM değeri yüksek diye neden alma diyorlarmış onu anlamadım. İçerideki havayı daha iyi dışarı atar.

Viper r 12cm yuva için 14 cm fanı kasana takabilir miyim birkaç kişide anakart bağlantı bloğundan dolayı fanin sığmadığını gördüm bende de öyle bir şey olur mu yani tahminen olmazsa Viper r 12 cm yuva için 14 cm fan alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı