Ivan Allen Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 40 12 Mayıs 2020 #1 Hangi moda alırsam alayım fanlar 0DB ayarında kalıyor yani 55 derecenin üstüne çıktığı zaman fanlar dönüyor. Bu benim için bir sorun değil fakat merak ettiğim için soruyorum neden böyle?
Hangi moda alırsam alayım fanlar 0DB ayarında kalıyor yani 55 derecenin üstüne çıktığı zaman fanlar dönüyor. Bu benim için bir sorun değil fakat merak ettiğim için soruyorum neden böyle?
S sedat23 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 287 12 Mayıs 2020 #2 P moda alıp bilgisayarı açtıktan sonra yeniden başlat. Ben bu şekilde çözmüştüm. Artı 0 Eksi
KS KS Ivan Allen Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 40 12 Mayıs 2020 #3 sedat23 dedi: P moda alıp bilgisayarı açtıktan sonra yeniden başlat. Ben bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çozülmedi. P modda olmasına rağmen fanlar dönmüyor. Artı 0 Eksi
sedat23 dedi: P moda alıp bilgisayarı açtıktan sonra yeniden başlat. Ben bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çozülmedi. P modda olmasına rağmen fanlar dönmüyor.