ASUS ROG Strix RX 5700 XT GAMING OC nasıl?

Yani ben yeni alacağım için sürücü konusunda fazla sıkıntı yaşar mıyım?Tecrübe edinmiş bir kişi olarak sizden o değerli görüşlerinizi alabilir miyim?Çok pişman eder mi?

Wattman zaten sürücülerin hatalı olması sonucu ortaya çıkan bir uyarıdır. Evet, güç besleme bileşenleri daha kaliteli olduğundan çok daha nadir alırsınız. Mesela ben. Aldığımdan beri overclock dışında hiç almadım.

Bu arada sadece uyarı olayından şikayet eden olmaz herhalde. Oyun esnasında görüntü gitmesi, oyunun donması ve bilgisayarı yeniden başlatmadan düzelmemesi gibi şeyler de oluyordu. Onlardan sonra bu uyarıyı alanlar da konuyu "Wattman hatası" olarak açıyor genelde. Ben de sistem önerilerinde bu kartı önermek isterim ama kesin olarak hataları çözülmeden önermeyi düşünmüyorum. Geçen haftalarda çözüldü denildiği için 1-2 konuda "UYARIMI DA YAPARAK" önermiştim, o kadar, sonra yine konuları görmeye başlayınca bıraktım.

Ben fiyat/performans açısından gayet memnunum.
Siz benim yaşadığım sorunların çoğunu yaşamayacaksınız.
Ama yeni sorunlar çıkar mı bir şey söyleyemeyeceğim
Ben kendi aldığım marka-model için yorum yaptım.
Asus'un hele ROG strix modelinin çok daha iyi performans sergileyeceğini düşünmekteyim.
Özellikle aldığınız kartın ekstra bir sıkıntısı yoksa, bir NVİDİA kullanıcısından 3-5 fazla hata alarak daha ucuza kaliteli oyun oynayacağınıza inanıyorum.
Tabii ki bu benim tecrübelerim, aksi gibiçok kötü yorumlar yazanlar da var onlardan da görüş alın isterim.
(Bu kartı aldığımdan beri AMD'ye gereksiz bir sempati duyuyorum)

Dostum bende aynı işlemciye sahibim ve MSI GAMING X RX 5700 XT ile ROG STRIX RX 5700 XT arasında kaldım. Acaba kullandığın karttan memnun musun? Sıcaklık değerleri, performansı nasıl? Keşke ROG alsaydım diyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…