ASUS ROG STRIX RX 5700 XT OC ısınma ve oyunda takılmalar

CTRL+alt+o yapın. Baz alacağınız sıcaklık değerleri orada yazıyor. Bu mimarideki kartlar dinamik ölçek kullanıyor, sabit bir saat hızı yok. Sabitlemeye de uğraşmayın, işlemcinizin durumuda doğrudan etkiliyor ekran kartınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oncekı kartım GTX 1080'di hiç bole durumla karsılasmadım bu sekıl sıcaklık degerlerı hıc gormedım.

Bir oncekı kartım GTX 1080'di hiç bole durumla karsılasmadım bu sekıl sıcaklık degerlerı hıc gormedım.
NVIDIA bu kadar sensör kullansaydı görürdün.

NVIDIA bu kadar sensör kullansaydı görürdün.
=) Evet FurMark'ta 90 yaklastıgı gordugum sıcaklık degeri dedıgınızı yaptıgım da o dedıgınız gostergelerde ise 60-65'ler kalıyor. Bılgılendırdıgınız ıcın teşekkür ederım.

Bır de CTRL alt degıl de CTRL Shift yani bu kartın ASUS ROG o gosterge programında.
Evet Radeon'da bende de 1905 saat hızı sanırsam performansa gore artıyor.
tekrardan merhabalar bu takılmayla ılgılı durumlar ekran kartının islemciyi 100 de 100 kulmanmasından dolayı oluyorolabılırmı en son bunu fark ettım oyuna gırınce islemci en yuksek yukte calısıyo yani 100 de 100 kullanıyo.. simdiden tskler cvp larınız ıcn..
tekrardan merhabalar bu takılmayla ılgılı durumlar ekran kartının islemciyi 100 de 100 kulmanmasından dolayı oluyorolabılırmı en son bunu fark ettım oyuna gırınce islemci en yuksek yukte calısıyo yani 100 de 100 kullanıyo.. simdiden tskler cvp larınız ıcn..

Son düzenleme:
Fanları 70 sabitle yaslan arkana devam et oyuna girmeden 70 çek bende çok araştırdım 70 te fanlar iyi soğutuyor ses yapar tek sorun orda ops 4 oynuyorum apex

ilk önce o psuyu değiş o işlemci için ve ekran kartı için ben olsam yük altında garanti olsun 750 ya da 700w rahat alırdım bütçen düşükse 650w al ama bütçe ortaysa 700w al bütçen çok iyiyse git 750w al kafan rahat oyna oyununu fazla yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…