ASUS ROG STRIX RX 580 alınır mı?

FPS değerleri falan nasıl acaba csgo ve pubg oynamayı düşünüyorum maximum orta ayarlarda oynarım

eğer olursa 1660 olmassada Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB almayı düşünüyorum

FPS değerli gayet tatmin edici, oynadığın oyunlar çok yüksek sistem istemeyen oyunlar. Aşağıdaki videodan FPS değerlerini görebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sürekli 70 derecede dolaşan bir kartın arıza yapması daha erken oluyor maalesef.
Öyleyse benim laptop 7 yıldır hep oyun için çalıştı bi tane bile arıza çıkarmadı nasıl oluyor laptop sıcaklıkları hep 70 80 arasında dolanıyor o zaman bu kartlar yaşamaz.

Öyleyse benim laptop 7 yıldır hep oyun için çalıştı bi tane bile arıza çıkarmadı nasıl oluyor laptop sıcaklıkları hep 70 80 arasında dolanıyor o zaman bu kartlar yaşamaz.

R7 370 ekran kartım sürekli 65-70 derece sıcaklıkta çalışmasından dolayı fişi çekmişti.

R7 370 ekran kartım sürekli 65-70 derece sıcaklıkta çalışmasından dolayı fişi çekmişti.
65 70 dereceler güzel dereceler ondan dolayı fişi çekmemiştir çipi falan yanmıştır veya bilmeyeceğim bir şey.

Çip dediğin şey zaten GPU'nun ta kendisi. Sence neden yanar? Sıcaklıktan işte :)
Yanma derecesi 70 değil bunu demeye çalışıyorum ama anlamıyorsun her hangi bir yeri arıza vermiştir oda cipi yakmasına yol açmıştır eğer elindeyse birisine götür ne demek istediğimi anlatacaklardır 70 dereceyle ömür kısalma falan insanları boş bilgilerle süslendirmeyin gidip araştırmaya yapın yanması için max 90 derece ve onun üstü olur 100 de olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı