ASUS ROG STRIX Scar 18 iade değişim sonucu geldi

Hamza10

Decapat
Katılım
24 Eylül 2021
Mesajlar
130
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bundan birkaç gün önce Trendyol GPN satıcısı üzerinden ASUS ROG STRIX Scar 18 64 GB 2TB model adında ve özelliklerine sahip ürünü satın aldım. Üründe sorun vardı 21 günlük inceleme süresi kapsamında ürün servise verildi, ürün incelendi ve anakart sorunu olduğu belirlendi. Ardından ASUS D. O. A raporunu hazırladı ve kargo aracılığıyla satıcıya ulaştırdı. Şimdi satıcı bana 2 seçenek sundu, iade, değişim. İkisi arasında kararsız kaldım çünkü internette bu laptopun mimari açıdan sorunları olduğu yazıyordu ve ürün değişim yapılıp tekrar bana gönderildiğinde eğer yine arızalı çıkarsa kur farkından dolayı ücret iadesi yapmama ıhtimali de var, endişeliyim, ürünü 130.000TL fiyat ile aldım şu an en düşük 172.000TL. Ne yapmalıyım çok arada kaldım ASUS dünyaca ünlü bir marka olmasına rağmen neden böyle dandik bir sistemi var onu da anlamış değilim test bandında bu ürünün arızalı olduğunu nasıl anlamıyorlar acaba?
 
Değişim yapın garanti devam ettiği sürece ne kadar bozulursa o kadar tamir etmesi gerekiyor eğer ki yapmazsa dava yoluyla alırsınız verdiğiniz para az değil.
 
Aga uğraşmıyıp napıcaksın 170kyı çöpemi atacaksın ama kötü düşünme belki düzgün gelir
Önceki modelde coil wine yoktu halbuki herkes bu sorundan yakınıyordu fakat o problem haricinde her sorun benim laptopta vardı... Açılmama,donma,ışık sızması,bozuk tuş.

Değişim yapın garanti devam ettiği sürece ne kadar bozulursa o kadar tamir etmesi gerekiyor eğer ki yapmazsa dava yoluyla alırsınız verdiğiniz para az değil.
Bu davadan kastınız mahkemeylemi uğraşarak yoksa THH ile mail ya da web site üzerinden şikayet oluşturarak mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı